No pa jo imam!
WMR200 namreč!!
Kaj naj rečem. Na prvi pogled zelo simpatična zadevca (za bolj detajlno poglobitev pa še nisem imel časa).

Žal jo ne morem primerjati z WMR928, ker je nikoli nisem imel,:shrug:, lahko pa jo primerjam z WS3500 ki je nekako podobna z WS3600.
Že pri prvem pogledu na zaslon ima WS-ka nekaj uporabnih informacij več (min/max dnevno temperaturo, ter njihov čas) kot pa 200-ka, pri kateri je potrebno za vsako dodatno stvar tipkati po displeju. Pa tudi samega piskanja (ko tipkaš po ekranu) se ne da izklopiti, ali pa jaz ne znam

.
Ima pa pri slikovnih napovedih vremena, poleg standardnih slikic tudi slikico za sneženje (oblake in snežinke:clap:

). Glede na to kakšne imamo zime, ne vem ali je sploh uporabna

.
Ima pa tudi eno veliko pomanjkljivost, za katero bi ji lahko skoraj vzeli pridevnik profesionalna

. Zračni pritisk (upam da se izražam pravilno, se še učim) se nastavi samo z nastavitvijo nadmorske više, pa še to samo na deset metrov natančno

in do 1. hPa (in ne 0.1) natančno. Pri WS-ki, lahko nastavljaš relativni zračni pritisk poljubno, če imaš le kakšno raferenčno postajo v bližini.
Drugače, na splošno, sem kar zadovoljen

. Mi še dela!!

.
P.S. Zgleda mora biti nekaj s temperaturnim senzorjem narobe. Mi kaže danes v LJ ob 23h +6,6 C.