ZEVS Forum

Vremenska stava-predlog

Začel/a paradolf, 11. December 2007, 08:13:24

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

TgT

Ajmo, čas je za novo stavo. Kaj bi stavili tokrat?

H2o

Glede na to, da nekateri za 240 ur naprej govorijo o snegu in o Genovcu ("ki ima kar dobro postavitev"), bi predlagal napoved višine snega 5.1 ob 19h v nekem kraju. :D

Neurje

po tem kar se sedaj dogaja z vremenom da za vec dni naprej kaze sneg nato pa zadnje tri dni vse pada v vodo oz se kaze na dez ali sploh nic bi rekel da ga neboste imeli nic ali v najslabsem primeru vsaj malo :icon_wink: :clap:

Cumulonimbus

Citat od: H2o dne 26. December 2007, 10:32:46
Glede na to, da nekateri za 240 ur naprej govorijo o snegu in o Genovcu ("ki ima kar dobro postavitev"), bi predlagal napoved višine snega 5.1 ob 19h v nekem kraju. :D

0cm. sam dež bo :drool:

lp
Član ZEVS :)

matootam

Če sploh bo kaj takrat...Je že res, da vsak dan zagoni kažejo genovca po novem letu, je pa tudi res da ga vsak dan premaknejo za 1 dan vnaprej :surprised:
Lahko stavimo, kdaj bo prvi genovc to zimo

Serpentinšek

6.1.2008

LJ- 22cm
Bohinj- 38cm

:buttrock:  :icon_lol:
LP iz pad. postaje Domžale :)
Naš kotiček v Bočni: https://i.postimg.cc/43ZXNMgc/Bocna-mix.jpg

Cumulonimbus

Citat od: Serpentinšek dne 26. December 2007, 10:54:05
6.1.2008

LJ- 22cm
Bohinj- 38cm

:buttrock:  :icon_lol:

ravno na moj rojstni dan :drool: morda nas pa zamede res na ta dan, kot dve leti nazaj ko se je sneg potem obdržal skoraj do konec marca :drool:

p.s. se bom potrudil da vam za rojstni dan kupim od ta zgornjega (MaVeRiCk ma itq veze) vsakemu za darilo kak dm. snega,URŠI ga bom pol metra kupil :icon_haha:

lp

Serpentinšek

Meni nič snega ne kupuj, rajši zrihtaj kak odvoz ali JZ paket  :icon_lol:  :icon_wink:  :icon_lol:
LP iz pad. postaje Domžale :)
Naš kotiček v Bočni: https://i.postimg.cc/43ZXNMgc/Bocna-mix.jpg

TgT

Fantje, ideje za stavo prosim in ne bla bla bla bla bla bla bla v vsaki temi.

Cumulonimbus

Citat od: Serpentinšek dne 26. December 2007, 12:30:23
Meni nič snega ne kupuj, rajši zrihtaj kak odvoz ali JZ paket  :icon_lol:  :icon_wink:  :icon_lol:

velja, mogoče že kaj prej dobiš :icon_lol: :drool: :icon_lol:

lp

Cumulonimbus

Citat od: TgT dne 26. December 2007, 12:35:32
Fantje, ideje za stavo prosim in ne bla bla bla bla bla bla bla v vsaki temi.

če se ne motim se je blazek že najavil, za temo, ki jo bo zvečer objavil :icon_arrow:

ups. gledal sem za nazaj se opravičujem :icon_redface:

recimo moj predlog kateri dan bo kredarica beležila prvič 1.5m. snega v tej zimi, pa še na pogled je vsem :icon_wink: če vam je kul lahko jaz sestavim stavo potem pa vsak vpiše svoj datum...

lp

blazek

LAhko, samo bolje bi bilo,da ti datume pošljemo na ZS.

Cumulonimbus

zmenjeno, do jutri do 11zvečer pobiram stave... zvečer bom pa odprl temo v ta namen... upošteval pa bom samo tiste datume, ki bodo prišli po ZSjih ostalih pač ne bom mogel zaradi, morebitnega "plonkanja" :icon_wink: če bo na koncu zmagovalcev več, bom prisiljen nagrado razdelil na vse zmagovalce, kar je samo po sebi logično :icon_wink:

lp

Gorazd

Kaj pa če bi poskušali uganiti višino snega na Kredarici 1.marca 2008 ob 7.00?

Lep dan,
Gorazd

Mejte se radi

Cumulonimbus

kredarica je bla že, dejmo nekaj drugega...  :drool:

lp