ZEVS Forum

Vremenska postaja Griže(Žalec)

Začel/a max, 05. December 2007, 10:59:13

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

max

Danes sem malo prešmirglal hiško in jo na novo prebarval, da bo zdržala še to poletje.
Medtem bo obnovljena še ena, ki čaka v delavnici. Pred zimo jih bom zamenjal in obnovil to, ki je sedaj v obratovanju. Fajn je takole z dvema, da nimam skrbi kam s senzorjem pri obnovi ;D
Zdajle grem pa dežemer očistit in spolirat, da bo lahko požiral nevihte, ki se bodo kmalu začele pojavljat :buttrock:

matic

Priden max  :) , moram reči da kar vsakodnevno obiščem tvoje podatke o VP in vsakič so bili na voljo  :icon_wink:

Hvala, zato pa imam postajo na internetu ter nonstop online, da so podatki na voljo, če koga zanima :icon_wink:
Edino včeraj se mi je custom.txt nekaj obesil, ostalo(grafi, stickersi) je bilo vse online.

Max
"Brezmejna sta le vesolje in človeška neumnost, čeprav za prvo nisem prepričan!" (A.Einstein)

max

Danes bo postaja OFF line od 14-18h, zaradi prekinitve dobave el.energije  :icon_exclaim: :smash:

Najbolj žalostno je pa to, da sem danes jaz v službi in bom sam sebi izklopil daljnovod :icon_lol: :icon_lol:

Če bo premočno deževalo, se bo delalo kakšen drug dan  :P

Duzek

hehe Max, praktično imaš eno najbolj vplivnih služb.  :icon_mrgreen: :clap:
In na koncu bo padal sneg, kot že pred tisoč let.

http://bohinjska-bistrica.zevs.si

alze

Očitno imava z maxom enako službo, zato nas zanima vreme  ;D
<- Klik

max

Sem jih zagrabil na "oštro", pa so pohitel in delal samo 1h  :icon_banned: :police:

max

Včeraj 2.9. mi je nekaj zabrejkal računalnik, tako da sem ga ponovno zagnal danes 3.9. nekaj po 8:00h uri, za ta čas pa so izgubjeni podatki. Jah hebat ga, se mora tud to zgodit, da ne bom izstopal od povprečja  ;D

max

max

Anemometer štrajka  :smash: Baterije so fuč  :banghead:  pa ravno zdaj ko bodo padavine in mokra streha da ne morem zamenjat :icon_mad:
Bom moral počakat na suho streho :shrug:

max

Citat od: Blaž dne 25. November 2010, 21:10:02
Danes in minule dni so bili ravno pravšnji dnevi za tovrstna opravila :icon_arrow: :icon_wink: :shrug:

Daj nehaj sedaj, jaz se ne sekiram preveč, boš pač moral potrpet da pri meni ne kaže hitrosti in smeri vetra  :icon_lol:
Če bi vedel pred enim tednom da mi bojo danes začele baterije hirat, bi jih že zamenjal. :icon_arrow:
Pač je bilo pretoplo vreme da bi se prej pokazalo, danes ponoči in čez dan so bile pa nizke temperature tako da......:shrug:
Saj bo hitro pobralo ta sneg  :icon_lol:

max

Zamenjane baterije na Anemometru  :buttrock:
Držale od september 2009

TgT

max

Ja saj, te ki sem jih zamenjal so za backup(če se ne motim :icon_question:)
Bi moral verjetno tele akumulatorčke mal prekontrolirat ki so notri, če so še vredu.
Cumulus mi je že 2meseca kazal samo polovico stanja bat., pa na konzoli sem imel že 1mesec znak za iztrošeno baterijo.

TgT

Zanimivo, jaz še nism menjal baterij za vetromer, nikoli v 5ih letih.  :smash: