ZEVS Forum

Hystory.dat Editor

Začel/a urša, 28. November 2007, 16:03:39

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

polo

Citat od: MaVeRiCk dne 28. November 2007, 16:55:57
in kako se ta stvar downloada :icon_question:, če kliknem na download, zahteva upor. ime in geslo :shrug:
Nemško sicer ne razumem a vseeno tolko da razberem up in geslo :icon_rolleyes: :shrug:

urša

Citat od: MaVeRiCk dne 28. November 2007, 16:55:57
in kako se ta stvar downloada :icon_question:, če kliknem na download, zahteva upor. ime in geslo :shrug:

Pusti pri miru,ker boš sicer postal  "strokovnjak" še za History.dat  :wise: :icon_question: :icon_biggrin:

eddy

zdravo

imam en problem sedaj ko sem bil primoran preklopiti vremensko postajo na moj osebni racunalnik me pa nekaj zanima
ali lahko ko pride nazaj racunalnik ki je namenjen samo vremenski postaji te podatke ki so nastali na mojem osebnem racunalniku prenesem na stari history.dat ki je na drugem racunalniku ( da bi bili vsi podatki stari in novi pod isti history.dat)

hvala

kekec46

:icon_haha: :icon_haha: :icon_haha: :icon_haha:

poglej malo po strani  ... mogoče dobiš kaj koristnega   :icon_biggrin:
malo bolj spodaj ti piše username and pass ....  :icon_wink:

eddy

ne vem ali sem jest narobe povedal ali pa si me ti narobe zastopil  :icon_question:

jest bi rabu samo da mi te podatke ki so sedaj v tem history.dat ki je na mojem racunalniku dal skupaj s temi podatki ki so na vremenskem racunalniku (da združim stari history.dat in pa ta tanovi k bo obsegal dva dneva podatkov)

Lp

kekec46

hm ...  :icon_question: jst sm napisal odgovor na zgornje poste ... ampak sem komaj zdaj opazil da so zelo stari in so verjetno dobiliže vi odgovor  :icon_rolleyes:
motiti se je človeško  :icon_redface:

s tem programom se žal ne da združiti 2 history.dat  ... 
obstaja pa kak porgram oz. z nečim bi se sigurno dalo združit obojne podatke ... :icon_rolleyes:
kako pa nevem .... :icon_question:

polo

@eddy
Iz starega WSwina si samo skopiraš mapo HTML v novega.
Prav tako si skopiraš še dateteko  WSwin.cfg da ti nebo potrebno nanovo nastavljat WSwin.

kekec46

in če nimaš starega HTML-ja ... da imaš samo tastari history.dat in ga hočeš združiti s tanovim ?  :icon_question:

polo

Citat od: kekec46 dne 09. Maj 2008, 17:41:40
in če nimaš starega HTML-ja ... da imaš samo tastari history.dat in ga hočeš združiti s tanovim ?  :icon_question:

Naredi test :icon_eek:
Shrani si stari in novi history.dat nekam ločeno na disk.(če bi bilo kaj narobe)
Starega spet nekam skopiraš na disk,z novim ga pa probaš povozit in tisto združeno datoteko skopiraš nazaj v heviya.

Tako bi jast probal,mogoče pa rata :shrug:
Žal s tem nimam izkušenj,to sem napisal bol na blef  :icon_redface: