ZEVS Forum

Napoved vremena [ 16.11 - 30.11.2007]

Začel/a markokorosec.net, 16. November 2007, 09:13:41

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Vremenko

Citat od: janez24 dne 22. November 2007, 18:36:32
Urša  mogoče se bo zgodovina ponovila :icon_wink:tega se ber spomnem, sam pol ga je pa nam dež odplakno

No jaz se tega dne n spomnim,verjetno sem še pri mami mleko pil :icon_haha: :icon_haha:
Ja spet nekaj rajca,sam mislim da počakejmo da nedelje ko bo bolj jasno glede snega :shrug:

Neurje

tile prodori mrzlega zraka in padavin ga sibajo bolj vzhodno ki jim pomaga tudi  zloglasni jugozahodni veter mislim da ce bo slo tako naprej in ne bo konkretnega prodora bolj zahodno bo sledila ziha iz lanskega leta ko je bila podobna slika ko je vse divjalo proti vzhodu tu pa blokade in toplote

nevem nevem ce se bo izslo za sneg v ponedeljek ne meteorisk nima napovedi da bi bil sneg niti avstrijci niso napovedali da bi snezilo po nasih krajih celo pravijo da bi bilo soncno po njihovo naj bi sneg bil samo na severni strani alp kar pravi tudi meteoris in sicer v 75 cm-ki kolicini

Cumulonimbus

jaz osebno se spomnim te situacije izpred dveh let ko sneži le v bohinjski dolini ter v zgornjesavski dolini drugje pa dežuje do 1000m. in čez :icon_arrow: zna se zgodit da bo situacija podobna, tisti izpred dveh let a vseeno mislim da se za sneg po nižinah ne bo izšlo vsaj po teh zagonih zadnje dni :icon_arrow: bomo videli kot pa že nekateri pravite bo kar nekaj moče pri naših Z sosedih italijanih kjer lahko v dolomitih ter na skrajnem Z delu slovenije( julijci)  pade od 150-300mm. dežja nad okoli 2200,. pa več kot meter novega snega ki bo precej povečal nevarnost plazov v gorah :icon_arrow:

lp
Član ZEVS :)

grizli

No, jaz pa mislim , da bi v noči na ponedeljek na Kočevskem znali dobiti kakšen cm, vendarle se bo hladilo in naši hribi so kar visoki in naša kotlinca, ki je malo pod 500 metri hitro pobledi

Ma ja bomo videli :icon_rolleyes:

lpP
grizli ma vas rad

ablak

Pri meni pričakujem do ponedeljeka dopoldan 10cm+ snega ( pa ne kaj dosti več). Dva dni sem potreboval za to mojo strokovno napoved. :icon_confused: :icon_question:

Lp

urša

Današnja situacija za nedeljo:

Obilno sneženje pred dvema letoma:

Snego_17

Jst sm se že zmeraj pozitiven glede snega in ga v ponedeljek zjutraj pričakujem 10 cm v osrednji Sloveniji! :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:

AND1

Citat od: URŠA dne 22. November 2007, 20:06:00
Današnja situacija za nedeljo:

Obilno sneženje pred dvema letoma:

Sem popolnoma nov in a lakho kdo pokomentria obe karti? Sta slučajno v kakšni podobni povezavi?
Hvala!

polo

umetnik

Dragi Miklavž!

Prosim, prinesi mi veliko piškotov, suhih sliv, nogavice in

.

Vremenko

Citat od: Cumulonimbus dne 22. November 2007, 19:37:36
jaz osebno se spomnim te situacije izpred dveh let ko sneži le v bohinjski dolini ter v zgornjesavski dolini drugje pa dežuje do 1000m. in čez :icon_arrow: zna se zgodit da bo situacija podobna, tisti izpred dveh let  :icon_arrow:

Iz tvojih ust v božja/miklavževa ušesa :icon_wink:

matootam

Joj, jaz sem si ravno privošču 1 urno branje dogajanja v napovedi vremena izpred 2 let. Kako te šele to zrajca  :icon_lol:
Nate pa obujejte spomine, ko smo bli v dvomih tako kot zdaj http://arhiv.zevs.si/viewtopic.php?t=181&postdays=0&postorder=asc&start=315&sid=1bca4ef21d628a3304ec5ecf88a8ad3c  :drool:
EDIT: Pa glede ponedeljka imam dober občutek, saj vedno sneži na dan ko je v šoli najbolj težko. Glede na to da mam v ponedeljek kar 4 teste, pričakujem blizzard. Če tega ne bo, nej gre pa vse v en k****. Off...

Cumulonimbus

zadnji današnji zagon je spet ena velka polomija tak da se mi ostalih kart sploh ne da gledat :icon_arrow: lahko noč :wise:

lp
Član ZEVS :)

Pihe

Citat od: Cumulonimbus dne 22. November 2007, 23:04:36
zadnji današnji zagon je spet ena velka polomija tak da se mi ostalih kart sploh ne da gledat :icon_arrow: lahko noč :wise:

lp

Pa kdo to pravi!? Zadnji zagon kaže malodane fantastično sliko! Resnici na ljubo samo za zgornjesavsko dolino in Bohinj, pa vendar. Kot kaže bi lahko tam začelo kar močno snežiti že v nedeljo popoldne in bi kar trajalo nekje do zgodnjega jutra. Skoraj sem ziher, da Bohinjcem in Kranjskogorcem tokrat ne uide 20 cm frišnega. :icon_wink:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

alan

Pravljica izpred dveh let, se zna ponovit, samo malo z zamudo. Mogoče bo imel Miklavž prste umes.