ZEVS Forum

Nevihta na širšem območju Maribora in Ruš (14.6.2015)

Začel/a krispy123, 15. Junij 2015, 13:20:36

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

krispy123

Včeraj zvečer  nas je prešla nevihta z močnim nalivom in vetrom. Prišla je iz neobičajne smeri za nas, torej iz jugozahoda. Evo prilagam nekaj slik, šlo je za shelf cloud, ki je čez hribovito pregrado v trenutku razpadel. Škoda pa za bolj slabe fotke, ker nisem nič pričakoval pa sem fotkič pustil v Limbušu. Tole je s starim digitalcom slikano.  :(
Radar:

Slike:

Evo še slike od Pohorca, ki se je nahajal par km vzhodneje, a ga je tudi oviralo Pohorje.

No upam da bo drugič boljše.  :icon_wink:

pohorc

Zelo sem bil presenečen kar sem včeraj videl nad Pohorjem.  Res škoda, da jo je pobralo po prehodu Pohorja. Najboljši pregled nad sistemom je bil zagotovo na Kalvariji in še vedno upam, da jo je sosed kripelj ujel v objektiv  :icon_biggrin:
Čestitam, da si bil ob pravem času na pravem mestu  :icon_wink:
Na čim več fotogeničnih supercelic to sezono  :clap:

mat89

Res lep shelf ,glavno da je poslikan. Kripelj pa je bolj težko kaj poslikal saj je bil z nami na čejsu na obali ;D

paradolf

Lepa linija se je formirala in ta južni del izgleda res lep.
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

Thor

zevs.si[move]

kripelj

Lepa linija se je pripeljala na domače dvorišče ta čas,  ko smo se podili po primorskem. Super ulovljeno, čestitke in na čimvečtakih letos  :buttrock:

gregach

Lepo, :praise: predvsem na slikah od pohorca izgleda močno.  :zaba: Res škoda, da je nato razpadlo.
"Baba je tako kot oblak: če gre stran bo morda še lep dan."