ZEVS Forum

Zanimivi oblaki nad Ljubljano 29.11.2013

Začel/a Rokovnjač, 29. November 2013, 23:32:15

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Neurje

Citat od: URŠA dne 02. December 2013, 16:00:03
Ob 15:33 UTC je pristal  IR732 / IRA732 Iran Air in prav on je krivec za preboj plasti oblakov :wavey:

Ja ampak vdor je nastal preveč nad Šenčurjem  letalo pa kot vidiš je iznad Železnikov prešlo Škofja Loko in ni logične povezave. Mi je žal da nisem fotografiral ko se je udrlo  bi lahko videli kako poleg letališča je dejansko bilo . Je pa razumljivo da iz drugih krajev drugače izgleda ampak od spodaj je  bilo dejansko  nelogično za avion.

URŠA

OK..... ni avion...torej je lahko samo božji prdec  :banghead: :icon_lol:
"Kadar se malo dela, se zelo veliko teoretizira." .... Balzac

kuncci

VREMENSKO OBČUTLJIV

jonatan

Citat od: Neurje dne 02. December 2013, 17:35:18
Ja ampak vdor je nastal preveč nad Šenčurjem  letalo pa kot vidiš je iznad Železnikov prešlo Škofja Loko in ni logične povezave. Mi je žal da nisem fotografiral ko se je udrlo  bi lahko videli kako poleg letališča je dejansko bilo . Je pa razumljivo da iz drugih krajev drugače izgleda ampak od spodaj je  bilo dejansko  nelogično za avion.

Če prav vidim, je začetek luknje okoli 1500 UTC? Vsaj tako se na tisti ARSO kameri vidi. Bom pogledal, kako je bilo takrat z letali.

MaterVola

Sem gledal ta oblak, pojavil se je zahodno od Kranja. Bi rekel, da še naprej od Nakla.