ZEVS Forum

Trenutno vreme ( 01.01. - 15.01.2013 )

Začel/a ribncan, 01. Januar 2013, 00:08:06

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

johnb

Približno tako je sedajle pogled iz okna moje študentske sobe na Viču v Ljubljani  :)

EDIT1: Sem zmanjšal sliko..se opravičujem za prejšno velikost.

EDIT2: Trenutno sneženje ni več tako.
Weather is full of surprises, most of them are unpleasnt!

ANDONE

lj.bežigrad sneži vendar ne tako kot na zahodu lj.
danes  zna biti kar razlika,ker na vzhodu pa toliko da ne poročajo o sončku-nore razlike danes iz ene skrajnosti v drugo!

upajmo da se bo razširilo tole močno sneženje čez celo ljubljano, drugače pa mislim, da smo vsi zadovoljni s snegom v lj. :icon_wink:

indijanc

Res je, pri meni npr. skorajda ne sneži, le rahlo naletava. Zanimivo zanimivo vreme.

paradolf

Če ne bi bilo radarja in poročanja ostalih bi rekel...nemogoče.
Tule v Dobrunjah kar dobro pada...iz drevja, sicer pa je oblačno z obrisi sončka.
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

Tržičan

Brezje pri Tržiču

Sneži, T = -2°C.

Višina snežne odeje: 40cm

Zadnjo uro in pol je močno snežilo, padlo je skoraj 10cm snega.

Lp, Nejc

smotani

Tukaj je ponovno pričelo snežit, in radar se lepo polni  :praise:

chris93

Spet rahlo sneži.
Temperatura pa sredi dneva, ko ima sonce največjo moč pada, trenutno znaša -0.4°C

Od srede do petka pričakujem v našem koncu dodatnih 20cm snega, če ne bo prevelikega posedanja, bi znali dosežt skupno 50cm snega  :buttrock:

računalnik

najed

Na Jesenicah pa trenutno takole. Hiša je oddaljena ca. 50m, kandelaber 5 m.

gradiščan

GRADIŠČE - BRKINI

Snežna ploha pri 5,0°C  :icon_question: Pustila 0,6 mm

bbator

Noro kaj se dogaja. Padavinska črta po sredi Ljubljane hehe. A vseeno ni za obupat. Še vedno se proži. Tokrat malo bolj vzhodno. Tam iznad Pazina in v roku ene ure nekje ali malo več bo prineslo padavine tudi bolj vzhodno. Jaz sem še vedno optimističen za danes. Bodo pa razlike očitne od kraja do kraja. Je vsaj pestro. Trenutno sicer nekaj naletava je pa sedaj že bolj oblačno. Prej je malo celo sijalo sonce občasno. Temperaturo je nabilo na 3,2°C :). Sedaj pa zopet počasi pada. Smo na 1,7°C.
Ni vse v snegu, nekaj je tudi v nevihtah!

Pihe

Sem star čičo...ma takega blizzarda oz sipanja res ne pomnim že zeloooo dolgo! To je eno navadno vsuvanje navzdol.
-0,2
Snega cca 60 cm in gre kar v luft! Ni cajta merit,ker je treba it kidat,drugače se vidimo spomladi šele;-)
Noro! In jutri še bolj noro....(copyright by Bedanc).
Počasi gremo proti točki(predvsem jutri oz četrtek in petek),ko bodo nastale po Sloveniji hude težave zaradi tega norega sneženja!
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

johnb

Bravo @Pihe, dobro zate, da te bo zasulo  :buttrock: Še kako fotko bi blo fajn videt.

Tukaj (Lj. Vič) je sneženje spet skoraj ponehalo. Linija se drži par km zahodno od LJ in ne pride sem.
Weather is full of surprises, most of them are unpleasnt!

pohorc

Trenutno megleno, dopoldan smo imeli za 1 minuto sonce nato se je spustila megla. Ta je sedaj nekje na 400 m.n.v pa vse do 850 m.n.v. . Piha S veter.
Temperatura: -1.5 °C
Trend temperature: -0.3 C/h
Vlažnost: 89 %
Trend vlažnosti: 3 /h
Hitrost vetra: 2.3 m/s
Snega je 20 cm. Dopoldne imeli močnejo snežno ploho, ki je pustila za seboj 2 cm snega.
Lep pozdrav  :)

ŠTROMAR

Po dobrih 20 minutahn je sneženje prenehalo - dobili nove 3 cm oz. 1,55 mm padavin.
Temperatura 0,3 °C
Temperatura tal v globini 10 cm = 2,1 C.
Koseze /vreme.zajcek.org/koseze/
Gradišče /vreme.zajcek.org/gradisce/
KG /vreme.zajcek.org/krgora/