ZEVS Forum

Fotografija meseca Julija 2012

Začel/a ŠTROMAR, 01. Julij 2012, 16:24:31

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

ŠTROMAR

Fotografije nastale v JULIJU 2012 lahko dodajate v to rubriko do 1. AVGUSTA 2012 do 24.00.

Avtorji objavljenih fotografij se strinjajo s komercialno uporabo le teh za potrebe društva ZEVS. Izbrano/e fotografije bomo uporabili za eventuelno izdelavo koledarja ZEVS 2013 in za objavo v mesečnem poročilu/biltenu ZEVS. Prosimo, da upoštevate velikost fotografij - fotografije pomanjšajte najbolje na širino 640 pikslov in da hranite originale fotografij. Skladno s pravili lahko vsakdo objavi do sedem fotografij.

kekec

#1 (Supercelica 11.7.2012)

#2 (Pred nevihto)

snowfrick

Aquatic

#6 Supercelica z razelektritvami

#7 Strela na Mengeškem polju
Davis Vantage Pro2

medovreme

Pozdravljeni!

Zaradi tehničnih težav, ki smo jih imeli na Froumu ZEVS med 1.8. in 3.8.2012 (Forum ZEVS smo morali dati na stanje 31.7.2012 ob cca 01:00), prosim vse avtorje prispevkov, ki so oddali svoje fotografije v tem času, če lahko ponovno objavijo svoje fotografije v tej temi.

V naprej najlepše hvala za razumevanje.

Za nastale nevšečnosti se iskreno opravičujemo,

Marko Premelč
predsednik Vremenskega društva ZEVS
Kaj je na obzorju?

Mraz

#8 Razelektritev 3.7.2012

#9 Wall Cloud 11.7.2012

#10 Supercelica 11.7.2012

#11 Supercelica 11.7.2012

#12 Supercelica 11.7.2012

#13 Nevihta 24.7.2012

#14 Roll Cloud 29.7.2012

Smučar

#15 otok Fehmarn, sever Nemčije

#16 Stockholm

#17 Andenes, Norveška 69,3 S.G.Š.

#18 Naravni park Junkerdal, Norveška

Aquatic

Davis Vantage Pro2

gregach

"Baba je tako kot oblak: če gre stran bo morda še lep dan."

ŠTROMAR

Zaradi tehničnih težav forum ni bil dosegljiv zadnja dva dneva, prav tako pa so bili izbrisani določeni prispevki, zato pozivam vse, ki so včeraj dodajali fotografije v to temo, da jih čimpreje ponovno naložijo.

Nartabulš

#27 Ženska z mečem in ščitom, imenovana »mati Ukrajine« gleda na Kijev pod seboj. Dolžina meča je 16 m!

#28 Neurje z 4 cm točo v Leskovcu pri Krškem.

paradolf

Supercelica pri Škofji Loki

P.s. Zaradi dopusta v zadnjem delu julija sem bil prepozen za oddajo fotografije, tako da se jo lahko neupošteva če bo moderator tako odločil. Sicer pa sem imel kljub temu skoraj teden dni časa da to storim pred pričetkom dopustovanja na morju in sem povsem sam kriv. :icon_redface:
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

ŠTROMAR

Citat od: paradolf dne 03. Avgust 2012, 23:15:37

P.s. Zaradi dopusta v zadnjem delu julija sem bil prepozen za oddajo fotografije, tako da se jo lahko neupošteva če bo moderator tako odločil. Sicer pa sem imel kljub temu skoraj teden dni časa da to storim pred pričetkom dopustovanja na morju in sem povsem sam kriv. :icon_redface:

Ne bomo nič komplicirali, saj je bil forun skoraj dva dneva nedosegljiv,

Pričakujem, da svoje fotografije dodate v to temo do jutri 4.avgusta do 24.00, nato pa bomo pričeli z glasovanjem.

medovreme

Naj pristavim še svoj venček:

#30 Mammatusi nad Mengeškim poljem

#31 Supercelično nad Mengeškim poljem

#32 Nočno kresenje nad Mengšem (EDIT Medovreme: napačno številčenje)

lp, Medovreme
Kaj je na obzorju?