ZEVS Forum

Napoved vremena [1.9. - 15.9.2007]

Začel/a paradolf, 31. Avgust 2007, 20:05:11

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

walter76

Pred nami je nekaj sončnih in precej toplih dni na Primorskem tudi do 25.C.
Tako naj bi bilo do petka oziroma sobote dopoldan.

V soboto popoldan in nedeljo naj bi bilo več oblačnosti ,ter nekaj padavin predvsem v soboto popoldan.
Temperatura naj bi bila za 2 do 4.C  nižja do 22.C

Pogled po 17.9 pa nakazuje na bolj "mokro" vreme in nižje temperature,ki naj bi padle povsod pod 20.C
predvsem po 22.9 .Jesen je tu....
Prijatelj vremena !

Ciklon

Zadnje čase ima vreme kar nekakšen določen ritual. Kar nekajkrat zapored se je v zadnjem času vreme "poslabšalo" na torek. :icon_question: Tako kaže tudi za naprej. :icon_biggrin: :icon_arrow:
Raj je v naravi :buttrock:

indijanc

Citat od: cumulonibus dne 11. September 2007, 18:33:26
Zadnje čase ima vreme kar nekakšen ritual, kar nekajkrat zapored se je v zadnjem času vreme "poslabšalo" na torek. :icon_question: Tako kaže tudi za naprej. :icon_biggrin: :icon_arrow:

nisem bil toliko pozoren nato, sedaj, po tvoji objavi pa sem postal...in imaš prav...tudi za naprej kaže dež na torek...zanimivo :icon_smile:

medica

Citat od: indijanc dne 11. September 2007, 19:43:16
Zadnje čase ima vreme kar nekakšen ritual, kar nekajkrat zapored se je v zadnjem času vreme "poslabšalo" na torek. :icon_question: Tako kaže tudi za naprej. :icon_biggrin: :icon_arrow:

nisem bil toliko pozoren nato, sedaj, po tvoji objavi pa sem postal...in imaš prav...tudi za naprej kaže dež na torek...zanimivo :icon_smile:

Mogoče ima pa kaj opraviti z luno, saj so zadnje štiri mene padle ravno na torek. No naslednja pa je v sredo.  :suspicious:

jest24

Citat od: medica dne 12. September 2007, 09:03:04
Citat od: indijanc dne 11. September 2007, 19:43:16

Mogoče ima pa kaj opraviti z luno, saj so zadnje štiri mene padle ravno na torek. No naslednja pa je v sredo.  :suspicious:
Seveda ima opraviti z luno-toliko kot čokolino z dedkom mrazom :icon_wink: Preprosto naklučje

Ciklon

Nekaj zadnjih zagonov GFS kaže (za razliko od nekaj prejšnjih), da bo naslednji teden poslabšanje le kratkotrajno podobno kot ta teden.  :shrug: Kaže na hiter prehod hladne fronte. :icon_sad:
Raj je v naravi :buttrock:

indijanc

zaenkrat kaže da bo torek deževen...ostalo ša še pustimo zaenkrat pri miru... :icon_smile:

Ledeni

Še prej pa bo v noči na nedeljo tuintam padla kakšna kaplja dežja.

Tuintam,   :icon_haha: :icon_haha: a je ta beseda sploh v slovarju?

edit: bemtisveca, pa je :icon_eek:

zimazakon

Citat od: Ledeni dne 12. September 2007, 19:53:29

Res so izvirni ; to je približno tako :
Sicer jo nadvse ljubim,  če pa me spravi v slabo voljo , ji tuintam zbijem kakšen zob  :icon_exclaim: :icon_exclaim: :icon_haha: :icon_exclaim:
Davis Vantage Pro2 Plus
www.zimazakon.si

Jernej

Citat od: zimazakon dne 12. September 2007, 22:09:26
Citat od: Ledeni dne 12. September 2007, 19:53:29

Res so izvirni ; to je približno tako :
Sicer jo nadvse ljubim,  če pa me spravi v slabo voljo , ji tuintam zbijem kakšen zob  :icon_exclaim: :icon_exclaim: :icon_haha: :icon_exclaim:

Tako napoved zelo dobro ponazarja tvoja maskota, ko nanjo poda malo tu , malo tam... :icon_haha:

indijanc

off topic:  zakaj je napoved na krtini že dva dni stara?Zakaj napovedi ne obnovi kdo drug, če že prej določeni nima časa?Se opravičujem če se morda vtikam tja, kamor se nebi smel...

Dejan

Am, mislim, da je osvežena :icon_question:
Mogoče včeraj ni bila osvežena, nisem preverjal, napovedal pa sem :shrug:

lp
Davis Vantage Pro 2 Aktiv Plus Spezial

http://ravenskavas.zevs.si

indijanc

ja se opravičujem...moja napaka, nisem gledal datume in ure... :icon_redface:

alan

A niso na krtini te jutranje temperature napovedane za alpske doline?

Dejan

na krtini so napovedane najnižje in najvišje tempertature po Sloveniji. Lahko bi enkrat v prihodnjosti spremenili način napovedovanja-v obliki zemljevida in ikon.--->to pa že spada pod rubriko predlogi :icon_redface:
Davis Vantage Pro 2 Aktiv Plus Spezial

http://ravenskavas.zevs.si