ZEVS Forum

Vreme za 16 Ljubljanski maraton

Začel/a Wit75, 15. Oktober 2011, 22:19:28

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Wit75

Ker se 23 bliža in s tem tudi vedno večje vprašanje kakšno bo kaj vreme na Ljubljanskem maratonu. Ali bomo uživali v jesenskem soncu in prijetnih temperaturih  :) ali pa bomo imeli mrzlo jesensko nedeljo z meglo in bognedaj dežjem  :-\ . Ker je še do maratona dober teden je verjetno še prezgodaj za prognozo ali pa mogoče tudi ne. Verjetno marsikaterega tekaškega navdušenca zanima kakšno bo vreme zato se vam že vnaprej zahvaljujem.

max

Zaenkrat kaže na suho, ali bo megleno, oblačno ali sonce, pa je še prezgodaj govoriti......temperature, pozno jesenske.....

Wit75

No to, da bo suho je že dobra novica. Za temperature se pa strinjam, da je še prezgodaj govoriti...
Hvala!

maestro

Kar hladno vreme bo z nekaj malega sonca, Dnevna temperatura pa verjetno kakšno stopinjo pod 10°C
VP Bohinjska Bistrica
http://meteo-bohinj.si

Vreme

Citat od: maestro dne 19. Oktober 2011, 14:53:38
Kar hladno vreme bo z nekaj malega sonca, Dnevna temperatura pa verjetno kakšno stopinjo pod 10°C

Idealna temperatura za tečt  ;)

Wit75

Hvala za vse informacije in se strinjam, da je lažje teči v bolj hladnem, kot vročem vremenu. Zanima me samo še to, če se v nedeljo obeta tudi kaj vetra v Ljubljani, da vem kaj obleči oziroma, če vzamem s sabo tekaško kapo.
Hvala!

max

Hehehe, da ne bomo potem mi kaj krivi, če boš kapo doma pustil.......... :P
Ti jo kar vzem s seboj, nekam jo zatakni, če te bo zeblo, jo daš pa na glavo ;D

Wit75

He,he,he,...bom vzel kapo  ;D. Imamo pa srečo, ker vidim, da bo v pon že spet ponovno poslabšanje.

maestro

Prov res  :)
Drugače pa Aladin za nedeljo ne kaže nobene posebnosti glede vetra.
Pa srečno  :clap:
VP Bohinjska Bistrica
http://meteo-bohinj.si

Vreme

Citat od: Wit75 dne 20. Oktober 2011, 22:29:25
Hvala za vse informacije in se strinjam, da je lažje teči v bolj hladnem, kot vročem vremenu. Zanima me samo še to, če se v nedeljo obeta tudi kaj vetra v Ljubljani, da vem kaj obleči oziroma, če vzamem s sabo tekaško kapo.
Hvala!

Pozabi na kapo, še vroče ti bo  :icon_haha: