ZEVS Forum

Sončni mrk 4.1.2011

Začel/a dominikb, 03. Januar 2011, 12:22:42

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

dominikb

Ne pozabimo na jutrišnji Sončev mrk, ki bo dosegel višek okoli 9h zjutraj in bo okoli 68% zakritosti. Pri nas v Novi Gorici bomo izvedli javno opazovanje. Okoli 10h 30m naj bi se mrk končal.

max

Bomo spremljali, pa kakšno fotko nardil  :buttrock: ;D

Ledeni

Jutri ali je že bil lansko leto?

max

eddy

Imam tri slike, ki so mi uspele s digitalnem fotoaparatom Nikon Coolix L100.

Ob 9:02

Ob 8:56

Ob 8:55

lp

max

Še ena moja, sem tako jezen, da nisem našel nobene črne folije(pa jo imam nekje) :banghead:
Watermark zaradi slabih izkušenj  :shrug:

dominikb

No s svojim prihodom v Novo Gorico, me je počastil Gorazd iz Zatolmina, če sem si prav zapomnil njegovo ime. Upam da se kdaj srečamo tudi na kakšnem vremenskem druženju. lp .Dominik !

max

Citat od: dominikb dne 06. Januar 2011, 16:28:55
No s svojim prihodom v Novo Gorico, me je počastil Gorazd iz Zatolmina, če sem si prav zapomnil njegovo ime. Upam da se kdaj srečamo tudi na kakšnem vremenskem druženju. lp .Dominik !

Vsako leto so srečanja 2x do 3x  ;D je treba pridit :shrug:

dominikb

Vse je odvisno od službe, kjer so nočne pa popoldanske in dopoldanske, pa tudi vikendi in prazniki. Bom pa poskušal kombinirati in vskladit proste termine. lp

Edit Max: sem na istem, pa si splaniram/zamenjam tisti dan  ;D

matic

Še ena malo z zakasnitvijo... Ravno prav gosta megla-oblačnost.

lp,

Matic
"Brezmejna sta le vesolje in človeška neumnost, čeprav za prvo nisem prepričan!" (A.Einstein)

Gorazd

Citat od: dominikb dne 06. Januar 2011, 16:28:55
Ja, lepo je bilo pokramljati in se spoznati. Pa še lepo opazovanje mrka ste predstavili. Čestitke.

Mejte se radi

dominikb

Hvala! In če bo še kakšen dogodek pa sporočim.

dominikb

Se pa opravičujem za datum, ker sem  namesto 2011 napisal 2010. Hvala ker ste opazili. Torej : Sončni mrk 4.1.2011