ZEVS Forum

Trenutno vreme[1.8.2007 - 15.8.2007]

Začel/a grizli, 01. Avgust 2007, 10:37:51

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

ŠTROMAR

V južni smeri proti barju se je stemnilo, vidijo se posamezni bliski in občasno grmi. Temperatura pa je padla na 22,6 stopinj Celzija.
Koseze /vreme.zajcek.org/koseze/
Gradišče /vreme.zajcek.org/gradisce/
KG /vreme.zajcek.org/krgora/

gradiščan

Citat od: paradolf dne 09. Avgust 2007, 13:53:48
Citat od: gradiščan dne 09. Avgust 2007, 13:38:47
POZOR!!

PRAVKAR SE KONČALA NEVIHTA Z DROBNO TOČO PRI MENI... POTUJE V NOTRANJOST!!!

Koliko od tvojih današnjih 31mm pa je padlo ob nevihti ki jo omenjaš :icon_question:

22.7 mm.

paradolf

Citat od: gradiščan dne 09. Avgust 2007, 14:27:32
Citat od: paradolf dne 09. Avgust 2007, 13:53:48
Citat od: gradiščan dne 09. Avgust 2007, 13:38:47
POZOR!!

PRAVKAR SE KONČALA NEVIHTA Z DROBNO TOČO PRI MENI... POTUJE V NOTRANJOST!!!

Koliko od tvojih današnjih 31mm pa je padlo ob nevihti ki jo omenjaš :icon_question:

22.7 mm.
Spodobna nevihta torej  :icon_wink:
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

H2o

Nevihta je preko nas, od JZ se sveti. Pred njo je bil "shelf cloud". Je bil pa kar lep naliv z nekaj mocnejsimi sunki vetra. T = 15.4°C (padec 4°C)

Smučar

Oblaki na JZ so ubijalski, piha kt zmešan. :icon_eek:
Mislm da se bo kmalu ulilo, in to zelo. Rdeč flek gre direkt v našo smer.

Ledeni

Citat od: zimazakon dne 09. Avgust 2007, 08:19:06

Zadnji čas, sicer bo Ameba IQ Boy  :bouncy: :banghead: :bouncy: zakurblal svojo gasilsko opremo in začel zalivati - utapljati svoj zelenjavni Aqua park. Za jutri je najavil pobiranje krompirja  :icon_exclaim:
Vreme bo kot naročeno  :buttrock: Mogoče bo bogato letino pobiral kar s plavutkami in masko :icon_confused: :icon_question: :icon_confused: :icon_idea: :zaba: :bouncy:

Nič bat. Poškropilo bo ravno toliko, da se ne bo zadušil v prahu.  Mislim da je tale Ameba IQ bolj pameten kot mi.

Mi napovedujemo dež, pa obilne nalive, povodnji in ne vem kaj še, pol pa nič od tega. On pa prek svoje "subspace" povezave od zgornjih zve, da dežja skoraj ne bo.

paradolf

Res prihaja vse bližje. Tudi v BTC-ju se je zbudil veter. Oblaki postajajo zanimivi. Grem pogledat ce se bo kaj splacalo slikat.....
Davis Vantage PRO2

medica

Lj-Vič: veter se je popolnoma polegel  :icon_eek:

EDIT: 14:47 začelo na rahlo deževati  :drool:

ŠTROMAR

Pada dež in piha veter s hitrostjo15-30 km/h. Ohladilo se je na 18,4 stopinj Celzija.
Koseze /vreme.zajcek.org/koseze/
Gradišče /vreme.zajcek.org/gradisce/
KG /vreme.zajcek.org/krgora/

Smučar

Nevihta je šla preveč Z od mene :icon_cry:
Malo je porosilo, zdj se pa že svetli. No, se mi pa zdi da sm prej videl shelf cloud, vsaj neki  :icon_smile:

andro

Pri meni doma nevihta ze prakticno mimo, vremenskih podatkov pa nimam (1) ws2300 povezava s pc crknila :icon_cry: 2) sosed, preko katerega imam net, ga je seveda izstekal takoj, ko je prvic malce zabrundalo :icon_sad: ). Brez trdnih dodatkov.

V Trzinu zacelo malce bolj pihati, zunaj je ze kar temno. Cakamo, kaj se bo zgodilo, po Lisci prihaja nekaj rdecega k nam, upam, da bo tudi tukaj brez trdnih dodatkov (avto zunaj brez prostora pod streho  :icon_mad: ). Ceprav zdajle se je veter tudi tukaj malce polegel...

alan

Včeraj zvečer je začel rahel dež, ki je kmalu nehal. Dons do zdej pa še nč dežja. Postalo je temno. Temni oblaki so bli v smeri prot ljubljani zdaj pa gre vse zahodno od nas. To je kot pozim, pričakuješ sneg, potem pa nč :icon_evil: :banghead: :icon_evil:

paradolf

Citat od: Smučar dne 09. Avgust 2007, 14:50:26
Nevihta je šla preveč Z od mene :icon_cry:
Malo je porosilo, zdj se pa že svetli. No, se mi pa zdi da sm prej videl shelf cloud, vsaj neki  :icon_smile:

Res se je nekaj naredilo podobno shelf-u. Skoda ker sem v mestu in v sluzbi in ne morem na chase.
Tole se vidi od meni v smeri zahoda:

Davis Vantage PRO2

Dejan

Pri nas pret. oblačno in 20.9*C
vlaga: 83%
vetra še ni
Davis Vantage Pro 2 Aktiv Plus Spezial

http://ravenskavas.zevs.si

TWISTER

v mestu padlo le par kapelj...v Kosezah pa verjetno kaj več..a ne Štromar...tako kot včeraj. Sej midva bova pa še kaj nabrala s temi litrčki počas :clap: