ZEVS Forum

Vremenska postaja - Ravna pri Ligu

Začel/a jože, 27. Julij 2007, 18:05:58

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Pihe

Naj svečano povem, da je v Slovenijo prišla nova Davis Vantage Pro2 Plus 6163 vremenska postaja.Ponosni lastnik je naš @jože in kmalu bodo z vremenske postaje Ravna pri Ligu začeli prihajati še kvalitetnejši in obsežnejši podatki(UV, sončna obsevanost,itd.).
Bravo Jože! :clap: :clap: :icon_wink:

Naj za morebitne kandidate za nakup enakih postaj povem, da nama je z Jožetom omenjeno postajo, skupaj z Weatherlinkom, uspelo z vsemi dajatvami in carino vred, nabaviti za samo 780 Evrov.Postaja je seveda nova. :icon_wink:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

joze

Citat od: Pihe dne 04. Julij 2008, 17:48:37
Naj svečano povem, da je v Slovenijo prišla nova Davis Vantage Pro2 Plus 6163 vremenska postaja.Ponosni lastnik je naš @jože in kmalu bodo z vremenske postaje Ravna pri Ligu začeli prihajati še kvalitetnejši in obsežnejši podatki(UV, sončna obsevanost,itd.).
Bravo Jože! :clap: :clap: :icon_wink:

Naj za morebitne kandidate za nakup enakih postaj povem, da nama je z Jožetom omenjeno postajo, skupaj z Weatherlinkom, uspelo z vsemi dajatvami in carino vred, nabaviti za samo 780 Evrov.Postaja je seveda nova. :icon_wink:

Darjo, hvala za vse! :praise: :beerchug:

joze

No tako, moja davis postaja je prišla domov. :buttrock: :bouncy: Sedaj še montaža in stvar bi morala kmalu delovati. :icon_wink:

joze

Nekaj časa podatki za veter ne bodo dosegljivi, priprave na Davis...

max

joze

Zaradi večjih težav, ki so se pojavile ob pripravi davis postaje, podatki
nekaj časa (kakšen dan) ne bodo dostopni na internetu. :icon_cry:

Froš

WMR 928-NX

joze

Vremenske podatke od sedaj naprej meri postaja, Davis Vantaga Pro2 Plus. :buttrock:

Manjše težave so še z wswinom, vendar jih odpravljam...

Froš

lepo, upam pa da dogovor še velja  :icon_wink:

pa ne pozabi na kako fotko  :icon_smile:
WMR 928-NX

max

Citat od: joze dne 13. Julij 2008, 10:03:59
Vremenske podatke od sedaj naprej meri postaja, Davis Vantaga Pro2 Plus. :buttrock:

Manjše težave so še z wswinom, vendar jih odpravljam...

Super :clap: :icon_wink:
Sem opazil včeraj zvečer :icon_biggrin:

joze

No tako, končno mi je uspelo popolnoma sinhronizirati WeatherLink in Wswin. :icon_wink:

Od sedaj naprej ne bi smelo biti več težav.

max

joze

Žal se težave z WeatherLinkom nadaljujejo. :icon_cry: Ne vem več kaj bi lahko bilo narobe :icon_confused: :icon_question: :shrug:

jaka

joze

Nagaja mi to, da imam postajo in PC povezano preko USB, vendar se mi povezava vsako nekaj
ur prekine. Pomaga samo restart PC-ja. Težava je verjetno v weatherlinku.