ZEVS Forum

Kepa-Vrtača 23.05.2010

Začel/a .sonček., 23. Maj 2010, 20:10:23

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

.sonček.

Kepa

VRTAČA

Brez vremena ni življenja.

gradiščan

Ekolog

Prečudovito, Karavanke in Pohorje (Kope, Črni vrh, Ribniško Pohorje) so zakon :) :icon_wink:

Oblak69

Lepo, da si nam predstavil gorski svet v tem spomladanskem času :clap:. Kje točno pa je to? Še lepše bi blo, ko bi nam pod sliko vpisal smer pogleda. Katero smučišče pa se vidi na zg. sliki?

Ekolog

CitatKatero smučišče pa se vidi na zg. sliki?
Zelenica, nad mejnim prehodom Ljubelj :icon_arrow:

Pihe

Se mi je kar milo storilo,ko sem videl "moj" Beljak in Baško jezero. :icon_sad:
Drugače pa tudi Karavanke so lepe.V mlajših letih sem jih zapostavil po krivici(je bilo pač prevelč "dela" v Julijcih ;D).
Lepo. :clap:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

.sonček.

Vse skupaj danes prehodil 15km in naredil 1600 metrov višinske, na Kepo sem šel z avtom precej višje, zaradi časa.

Naslednji izlet Krn iz Lepene, nato pa pade Triglav konec Junija ali v začetku Julija
Brez vremena ni življenja.

Oblak69

Citat od: Ekolog dne 23. Maj 2010, 20:58:54
Zelenica, nad mejnim prehodom Ljubelj :icon_arrow:

Se mi je dozdevalo , a nisem bil siguren. Ja Pihe, kaj bi blo še vse naše, če bi imeli boljše oz. bolj pogumne voditelje za tisi čas :banghead: :banghead:

Tržičan

Čudovite slike :drool:

Ja, dostikrat so Karavanke v okolici Tržiča po krivici kar malce zapostavljene (Vrtača, Košutica, Begunjščica, Košuta), saj so precej zakrite in se jih z avtoceste slabo vidi, še posebej Vrtača je povsem skrita ;)

Lp, Nejc

max

Zelo lepo  ;D
Pihe, a ni tisto "naselje" mal premjhno za Beljak  :icon_question:

Pihe

Citat od: max dne 24. Maj 2010, 07:40:21
Zelo lepo  ;D
Pihe, a ni tisto "naselje" mal premjhno za Beljak  :icon_question:

Tisto naselje je Beljak in čisto nič drugega.100%! :icon_wink: Velika razdalja od kraja fotkanja pač naredi popaček, ampak je zanesljivo.
www.bovec-vreme.si

max

Citat od: Pihe dne 24. Maj 2010, 08:09:13

Tisto naselje je Beljak in čisto nič drugega.100%! :icon_wink: Velika razdalja od kraja fotkanja pač naredi popaček, ampak je zanesljivo.

OK  ;D, potem je to Baško jezero po "Avstrijsko" Faaker see, ali kako? :icon_rolleyes: , sem bil 14dni nazaj tam okoli z motorjem :buttrock:

Pihe

Citat od: max dne 24. Maj 2010, 11:36:05
OK  ;D, potem je to Baško jezero po "Avstrijsko" Faaker see, ali kako? :icon_rolleyes: , sem bil 14dni nazaj tam okoli z motorjem :buttrock:

Točno! Znani Harleywood je to. :icon_wink: Srečanje Harley Davidsonov v začetku septembra.Lani udeležnih cca 80.000 lastnikov Harleyev. :icon_eek: :icon_exclaim:
www.bovec-vreme.si

Astra

Vau, prečudoviti kraji tam "gori".  :bouncy:
VP Komenda - http://komenda.zevs.si       |      VP Vrhnika - http://vrhnika.zevs.si

ŠTROMAR

Lepe ture na tele vrhove in še lepši razgledi. :icon_wink:
Koseze /vreme.zajcek.org/koseze/
Gradišče /vreme.zajcek.org/gradisce/
KG /vreme.zajcek.org/krgora/