ZEVS Forum

izdelava ARSO hiške

Začel/a MIHAJLO 86, 20. Februar 2010, 20:55:26

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

mihaa

Citat od: Urox26 dne 19. Marec 2010, 15:08:26
No ekola sedaj je moja vremenska hiška dokončno končana in dam lahko slike  :icon_wink:
Postaviti pa jo bom probal že ta vikend.

Upam da je dobro izdelana  :icon_wink:

Lp.

Zelo dobro si to naredil vsaka čast!! :icon_wink:

VREME, PROGRAMIRANJE, HOCKEY

ŽUPMART

Fajn, edino kar bi morda popravil je da bi malo zmanjšal naklon med streho in hiško, ker takole ti lahko sije sonce na tiste lajštice, ki osnovno "škatlo" pokrivajo. :icon_question:

ŠTROMAR

Citat od: ŽUPMART dne 19. Marec 2010, 17:41:22
Fajn, edino kar bi morda popravil je da bi malo zmanjšal naklon med streho in hiško, ker takole ti lahko sije sonce na tiste lajštice, ki osnovno "škatlo" pokrivajo. :icon_question:

Točno tako in poleg tega dodaj nekaj lamel na del med streho in samo hiško.

Oblak69

@MIHAJLO 86
Res lepo narejeno. :clap:

Zdaj pa eno zaresno vprašanje: Tudi jaz bi se priporočal za eno tako hiško in bi te prosil, al si pripravljen še eno napravit?
Končno barvanje bi lahko sam prevzel. Jaz ti za to ponujam 260EUR. Čakam na tvoj pozitiven odgovor :praise:
p. s. pa še blizu sva si in mi tudi s te strani odgovarja :icon_wink:

MIHAJLO 86

oblak69

prav danes sem svojo hiško fikseral na stojalo. S hiško je s storji ,ki jih imam jaz precej dela nekajkrat sem skoraj izgubil živce :icon_exclaim: . Trenutno imam veliko drugega dela pa še svojo vremensko postajo moram postaviti do konca. Cena 260eur je najmanj za kar bi še sprejel(brez barve in barvanja) pa še to težko ker mi je moja hiška požrla vse živce. Nisem 100% če bi se še enkrat lotil tega igranja(morda bolj v jesenskem času) lahko pa vprašaš še kakšnega drugega uporabnika če bi ti jo izdelal. pa brez zamere  ;)

Oblak69

No škoda, verjamem pa, da je ogromno dela, sploh če nimaš najboljšega orodja, je še težje. Se bi pa kdaj v prihodnosti oglasil, ko boš imel vse na svojem mestu. :icon_question:

Oblak69

Zakaj ste pa admini brisili post @ursi, ko se je ponudil za izdelavo Arso hišk? Komu naj pa zdaj damo v izdelavo hišk, ko nam je zameril :(

Oblak69

Ah ja , kot so mi admini sporočili mi je zdaj jasno. Bom se že kako znašel, saj je verjetno še kdo, ki bo pripravljen delat hiške.
Pa lahko noč in lepe ter mirne praznike vsem.

vremenar

Pozdravljeni

Sem novi na forumu in bi si rad prav tako izdelal vremensko hišico. Na žalost načrt, po katerem je mihajlo izdelal hišico ni več viden. Prosil bi, če ga lahko kdo še enkrat prilepi na forum.

lp

:icon_biggrin:

bbator

Mi lahko kdo prosim pove mere za original ARSO vremensko hiško. Imam kolega, ki tam dela, in ko bo kakšna za odpis, mi jo bo probal priboriti. Trenutno še nimam možnosti, da bi jo postavil na primerno mesto, zato bi jo shranil k dedku na podstrešje, pa ne vem, če jo bomo lahko spravili gor. Odprtina je nekje 60x60cm. V bistvu je za mene pomembna le širina in dolžina hiške.
Ni vse v snegu, nekaj je tudi v nevihtah!

Gorazd

Vprašaj kolega, ki tam dela, naj gre pomerit hiško, ki jo imajo tam postavljeno. Jaz nimam hiške, zato ti konkretnih podatkov ne morem dati.

Mejte se radi