ZEVS Forum

izdelava ARSO hiške

Začel/a MIHAJLO 86, 20. Februar 2010, 20:55:26

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

MIHAJLO 86

takole sem se pa jaz  lotil (arso) hiške po sledečem načrtu  http://shrani.si/f/3O/eh/2zggqwah/img7243.jpg  izdelana je iz hrasta. Danes sem jo na suho sestavil . Izdelati moram še streho dno in stojalo

takole pa trenutno izgleda

ŠTROMAR

mihaa

VREME, PROGRAMIRANJE, HOCKEY

Lluka

max

Vauuu  :icon_wink: , tale je pa težka...... :icon_rolleyes:
Izdelava profi, zdržala bo pa kar dolgo, sigurno par 10let :clap:

Pihe

Nekateri ste v gradnji teh hišk postali že taki profiji, da bi lahko začeli razmišljat o prodaji le-teh.Povpraševanja je kar nekaj.Premislite! :icon_wink:
Sicer pa ta izdelek res eden izmed boljših,kar sem jih videl(glede na fotko). :praise:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

MaRkUš

Začni prodajat, saj je ogromno povpraševanja, tudi pri meni.

MIHAJLO 86

hvala za pohvale  :)  je pa kar dosti dela pa še ni dokončano... tko da še nevem za kakšen denar bi se mi jih splačalo prodajati. Bom še poslikal pa sporočil ko bo dokončana  ;)

MIHAJLO 86

evo takole trenutno napreduje hiška  :icon_rolleyes:

MIHAJLO 86

še nekaj slik hiška bo kmalu narejena :icon_biggrin:

Urox26

Tudi jaz izdelujem vremensko hiško ampak ne ARSO,ko bo dokončana dam fotke gor in to kmalu,ker jo moram samo še 1x prebarvat z belo barvo :icon_wink: Stojalo imam pa že tudi  :clap:

Lp.
Vreme je ZAKON!

MIHAJLO 86

Hiška je skoraj končana fikserati moram le še streho :icon_confused: tu pa bi prosil tiste ki ste predelavali stare arso hiške. Kako so strehe spojene skupaj ?  (kotniki,mozniki?...) hvala za odgovore.

slike

max

Super :praise: :praise: :clap:

Glede strehe - zgornja je iz spodnje strani privijačena na spodnjo, ta pa potem iz strani na hiško, kot imaš že narejeno.
Zato pa so te noge oziroma podstavek bolj navznoter, da se lahko s spodnje strani lepo privijači, po domače prišraufa ;D :icon_wink:

Duzek

Super, super, priporočam še prozorno plastično valovitko za na vrh, da ščiti pred vremenskimi uplivi.
In na koncu bo padal sneg, kot že pred tisoč let.

http://bohinjska-bistrica.zevs.si

Urox26

Citat od: Urox26 dne 10. Marec 2010, 17:56:08
Tudi jaz izdelujem vremensko hiško ampak ne ARSO,ko bo dokončana dam fotke gor in to kmalu,ker jo moram samo še 1x prebarvat z belo barvo :icon_wink: Stojalo imam pa že tudi  :clap:

Lp.

No ekola sedaj je moja vremenska hiška dokončno končana in dam lahko slike  :icon_wink:
Postaviti pa jo bom probal že ta vikend.

Vremenska hiška:

Še pogled na noter:

Stojalo (2m od tal)  :icon_mrgreen:

No pa še ena dodatna slikca sedaj ko je postavljena  :icon_wink:

Upam da je dobro izdelana  :icon_wink:

Lp.

Vreme je ZAKON!