ZEVS Forum

Zimska pravljica - Velika Planina 13.02.2010

Začel/a matjazp, 13. Februar 2010, 17:53:21

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

matjazp

Ker se je naredil idealen dan za izlet v hribe sva jo z lepšo polovico mahnila na Veliko Planino. Če povzamem, fenomenalno. :bouncy: Nadihas se svežega zraka in spoznaš lepote naše male države. Slike niso ne vem kaj(delane s telefonom) ampak za občutek kako je bilo danes gor bo vseeno.

Fantje in dekleta - bejžte ven v naravo dokler je še tako kot je..pomlad bo kmalu tu  :beerchug:

Na poti do zelenega roba

Zeleni rob

Spet Zeleni rob :)

In potem dalje po poti proti Črnuškem domu..

Pogled na okoliške vršace :love:

En kup zametov, kotanj in idiličnih koč

...... :icon_wink:

Pogled proti mali Planini

....hiške, velik snega, ogromni zameti...

Pa lep pozdrav
M

Lepega vremena in sitega trebuha se človek naje

Pihe

Velika planina je očitno fotografski paradiž za naše člane. :bouncy:
Mislim,da je bila največkrat ovekovečena v naših reportažah. Z razlogom. :buttrock:
Zelo lepo! :clap:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

matjaz

Odlične fotke, da o snežni idili ne govorim.... :icon_wink:
"Kakšen lep poklic biti človek na Zemlji...
Maksim Gorki"

Urox26

Vreme je ZAKON!

matjazp

Pihe, imas prav. Res da je velka eden lepsih srednjegorskih krajev tako poleti kot pozimi, je pa tudi lahko in hitro dostopna za nas iz ljubljanske kotline. Sva sla pa tudi s trebuhom za kruhom saj je pecenica z zeljem in ajdovimi zganci na takem zraku se tolk bolj dobra.  :beerchug:
Sem pa jovijeve fantasticne slike opazil sele kasneje in je bilo moje smetenje s telefonom kar malo mim, ampak zdej je kar je.  :icon_mrgreen:

max

Citat od: matjazp dne 14. Februar 2010, 09:34:50
Sem pa jovijeve fantasticne slike opazil sele kasneje in je bilo moje smetenje s telefonom kar malo mim, ampak zdej je kar je.  :icon_mrgreen:

Super slike so, sploh prvi dve  :icon_wink: , sploh za tel......N95? :icon_rolleyes:

gradiščan

Jovi

Super slike sploh ker so slikane z telefonom. Vidi se da to ni z nekim profesionalnim fotoaparatom slikano ampak so slike fantastične. Jaz se bom tut ta teden gor odpravil še enkrat samo vrjetno brez reportaže :icon_wink: Je dovolj ena.

Razmišljajte pozitivno, uživajmo v naravi

matjazp

@max tole naredi iphone 3gs, sem imel pa tud n95 pa so res slike boljse z njim, a kar se tice nokie so bile slike z n73 do zdej najboljse. Pri teh telefonckih je zlo vazno kaka je svetloba in v tem primeru so kar dobro uspele. Ce ni ornk fotkica pri roki, je tud to dobro za ovekovecit lepo pokrajino  :D