ZEVS Forum

Pohod na Javornik 1269nmv

Začel/a Lluka, 04. Februar 2010, 16:47:50

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Lluka

V ta pohod me je prisilil Hellmanov lonec oz kanta pod njim,ki ga imam tam gor.

Eh..... prele sem že vse lepo spisal in sestavil...... opis poti.. itd..... kliknem pošlji..... in evo...  NAPAKA. Piši jovo na novo.... pa sem pozabu kaj sem napisal... skratka.. nekaj slik iz poti na Javornik

pot je bila dolga 5.5km,porabil 2h20min,nazaj grede 1h30min. Večina poti je bila prehodna po vrhu snega(kjer so bile sledi smučarjev),nekajkrat umes pa je bilo da sem moral nekaj metrov pregaziti(do kolen). Nekje pa 1000nmv se je pričelo megliti...... med 1100 in 1200 je bilo veliko polomljenih vej,od 1140 dalje pa se je nabiralo ivje na vejah. Po prihodu  do postaje sem menjal kanto,jo otovoril na hrbet ,še pot do vrha,vpis v knjigo in proti domu,kjer me je čakalo zelje in krvavica.

EDIT :  sem vedu da nek pozabu napisat...... Že včeraj ko šel na PP "pri Stanu",sem se tolkel po glavi,ker pozabil doma čelado ,tako da danes pa je bila  obvezna uporaba ČELADE,kajti cel čas je letelo dol iz smrek   al sneg,al pa veliki kosi ledu.

---------Veliko polomljenih vej na poti

Nabiralo se je tudi ivje

Medvedov klanec tik pod vrhom

Koča radioamaterjev v megli

Še pogled na temperaturo

Pogled na karto in lokacija PP Javornik

.. in pa drugo živo bitje, ki sem ga srečal na poti (prvo je bil en majhen ptiček)

anze811

gradiščan

max

Luka, kot sem že rekel se bom res enkrat oglasil pri tebi, pa upam da me vzameš na en takle pohod, bi mi prišel kar prav, da se malo odklopim :icon_mrgreen:
Je moglo bit kar fajn :icon_wink:

ŠTROMAR

Super tura, le vreme malo bolj kilavo. Ampak važno je uživati v zimskih radostih.  :buttrock:
Koseze /vreme.zajcek.org/koseze/
Gradišče /vreme.zajcek.org/gradisce/
KG /vreme.zajcek.org/krgora/

TAĐIKI

Lepo  :icon_wink:

Tista mušica je pa Thunderju   :icon_haha: