ZEVS Forum

Sprehod po Planinskem polju

Začel/a Lluka, 21. December 2009, 11:52:41

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Lluka

Pihe

-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

ŠTROMAR

Super :icon_wink:, od vseh mi je pa najbolj všeč fotka gradu Hasberg.
Koseze /vreme.zajcek.org/koseze/
Gradišče /vreme.zajcek.org/gradisce/
KG /vreme.zajcek.org/krgora/

gradiščan

Trocki

Lepe slike sosed.  :icon_wink:
Pravljica. Vendar škoda da samo za en dan.

Sem pa tudi jaz skoraj celo nedeljo preživel na polju. Slik na žalost nimam, ker imam fotkič na servisu.  :banghead:
Vreme bo! :)

Astra

VP Komenda - http://komenda.zevs.si       |      VP Vrhnika - http://vrhnika.zevs.si

Est! Est!! Est!!!

Zelo lepe fotke! :praise: Edino bi te opozoril, da si zapacal objektiv spodaj desno in levo...madeži so posebej opazni na zadnjih fotkah... Sicer pa bi bil še bolj vesel, če bi fotke združil v fotoreportažo...tako z besedilom, tu na forumu....take je najbolj fajn brati (gledati)...neki Skywarn style... :smash:
Life is like weather! www.wineandweather.net/

Lluka

Citat od: Est! Est!! Est!!! dne 22. December 2009, 03:06:38
Zelo lepe fotke! :praise: Edino bi te opozoril, da si zapacal objektiv spodaj desno in levo...madeži so posebej opazni na zadnjih fotkah... Sicer pa bi bil še bolj vesel, če bi fotke združil v fotoreportažo...tako z besedilom, tu na forumu....take je najbolj fajn brati (gledati)...neki Skywarn style... :smash:

Hmm ko bi le bilo mogoče ampak.... nerešljivo. Objektiva se NE DA   :icon_surprised: spucati.... na servis pa se mi ga ne splača pošiljati(nemčija),kajti čiščenje objektiva  me pride toliko ,kolikor stane nov enak fotoaparat. (sem že spraševal - prav tako tudi po svetu ko bluzil,so mi govorili da je nemogoče),Zgodovina fotiča je dolga,deloval je na temperaturah od +60 do -20,preživel razne padce iz višine,delovanje v visoki vlagi in ob visoki temperaturi.....skratka...Fotič je res.... neuničljiv(razen seveda njegovega nahujšega sovražnika - prah.)Da o številu fotografij ne govorim. Slike mi dela enkratne,tko da moram kakšno smetko tudi požreti ....ampak bo. konec koncev pa slika pove veliko več,kot beseda,kljub prahu. :clap: :clap:

max

OFF: še malo z moje strani.. Tu se opazi prah na senzorju, ki se da očistit, samo na kompaktu je malo težje, ker ga moraš razdret, pa čas si je treba vzet, serviserjem se pa ponavadi ne da zaj****** s kompakti, ker bi stalo več kot sam fotič. Opazen je pa recimo samo na takšnih fotografijah, kjer je zaslonka zelo zaprta( f/16 in več), ter pri zelo svetlih ali enobarvnih motivih. Če se komu da obdelovat fotografije, pa se lahko tudi programsko odstrani.