ZEVS Forum

Mnogo snijega,BIH,15.12.

Začel/a Mirza, 15. December 2009, 21:34:53

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Mirza

Dobio sam poziv od jednog vaseg clana da se registrujem na forum,i postavim reportazu,pa evo to odlucih i da uradim.

I dio:
Snijeg je poceo padati jucer u prijepodnevnim satima,sa nesto jacim intenzitet oko 14h.Sve poslije toga je bajka koju nista opisati ne moze,osim da se to dozivi ocima. :D
Slike napravljene rano jutros oko 8h,inace sam bio cijelo vrijeme off zbog nestanka struje.

Staza je dobro ociscena.

Ograda je pod novim ruhom..

Impresivno je padalo cim se i ovdje uspjelo uhvatiti..

Bijelo prostranstvo..

Ove slike su mi najdraze,borovi.. :ljub:

Ovdje se nekada sjedilo..:)

Dobra visina vec ujutru:

Sve je zameteno..

Igraliste pod snijegom..

Bez vjetra,sjedao je na svaku granu..

Nadam se da nije problem da tema ostane otvorena,jer cu za par sati nabaciti i drugi dio reportaze,baterije od aparata se pune. :)

II dio:

dadek

Domček

Zelo lepe fotografije! :praise: :buttrock: Res vam ga je lepo nasipalo. :icon_mrgreen:

In dobrodošel na forumu. :icon_wink:

Lluka

paradolf

Dobrodošel na forumu  :wavey:
Drugače pa si nas dobro porajcal s tem snegom. V kamniškem koncu zaenkrat to lahko le sanjamo. :drool:
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

ŠTROMAR

Lepo za pogledat tale sneg in seveda dobrodošel na našem forumu.  :icon_wink:
Koseze /vreme.zajcek.org/koseze/
Gradišče /vreme.zajcek.org/gradisce/
KG /vreme.zajcek.org/krgora/

blazek

Dobrodošel Mirza.

Zadnjih nekaj zim pa Balkanci lepo kasirajo sneg. ZA vikend jim pa še mraz sledi in idila bo popolna, razen če ne bo spet sneg padal.

vladika

@Mirza Pozzz!  :wavey:

V katerem delu Bosne živiš oziroma  kje je to slikano?
Sprašujem ker sem pred dvema letoma bil službeno na montaži v Travniku ca. 6 mesecev.
Malo offtopic :
In pa Bosna je res lepa dežela. Sploh če se pelješ v Travnik preko Kneževega in se vračaš čez Jajce oz. obratno.
Bil sem tam od julija pa do decembra, lahko povem za dotični kraj, da je napovedanje vremena tam še bolj težavno kot pri nas. Mesto leži dokaj nizko objemajo pa ga vršaci, tako da vroča poletja in mrzle zime ter ekstremi sploh niso redki.
Če kdo želi lahko v sorodno temo prilimam nekaj slik.
Še to bom napisal, ko sem moral iti prvič v Bosno na montažo sem imel odpor ne vem zakaj.Že naslednji teden pa sem komaj čakal spet, da pojdem tja. Presenečenj polno seveda pozitivnih, negativnih začuda ni bilo.
Če kdo želi izvedeti kaj več naj mi piše na PM ali pa mogoče nekoč napišem blog o mojem prebivanju v Bosni in doživetjih tam.

P.S. Da li je  kome poznato, da  li piaca Arizona još uvjek postoji, i kako stoje stvare tamo?  :icon_question:

Lep pozdrav Vladika!

Nadmorska višina:    258.5 m
Coordinate    46° 37′ 34.6″ N, 15° 57′ 44.85″ E

Mirza

@Vladika

Zivinice su oznacene naravno crvenom bojom.
To je jedan manji gradic,na 210 mnv,pod padinama planine Konjuh(1100 i vise metara).
Travnik je u sredisnjoj Bosni,i udaljen je od Zivinica preko 150 km.:)
Bio sam tamo par puta.
Sto se tice Arizone,ona je sada pretvorena u jednu biznis zonu,otvoreno je dosta poslovnih objekata,radnji,i slicno.

@Svi
Hvala na komentarima,i dobrodoslici. :beerchug:

gradiščan

Ekolog

Jako ljepo, predivno :clap: :clap:, Bosna je prekrasna zemlja :icon_arrow: :clap: :icon_wink:

Serpentinšek

Dobra stara zgodba  :icon_lol: Tam dol štepajo decimetre, v temle kotlu pa milimetre snega.

Odlično Mirza, take rabimo.  :icon_cool:
LP iz pad. postaje Domžale :)
Naš kotiček v Bočni: https://i.postimg.cc/43ZXNMgc/Bocna-mix.jpg