ZEVS Forum

Vremenska postaja Ljubljana Koseze

Začel/a urša, 10. Maj 2007, 11:40:45

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 7 Gosti gledajo to temo.

ŠTROMAR

Citat od: JaniS dne 03. Maj 2012, 12:06:31
vetromer dela   :icon_wink:

Ja dopoldne sem zamenjal poškodovan vetromer s starim na propeler, da bo vsaj nekaj videti dokler ne pride naročena roba iz Francije.

wisky

Štromar, kaj si pa naročil?
LP Wisky
VP Tezno pri Mariboru postaja  PRIMUS SOLAR -IT.
HW, WSWIN, WUHU, WEBCAM Prestigio PWC 320

ŠTROMAR

ŠTROMAR

Poškodovani vetromer, ki bo uporaben še za rezervne dele-recimo šalčke po demontaži.

Medtem že prispela pošiljka iz Francije in upam, da še danes najdem čas in zamenjam vetromer in senzor T/H.

ŠTROMAR

V Kosezah trenutno ne dežuje, le testiram novo priklopljen T/H senzor in dežemer.
Vetromer pa je že od poznega popoldneva na svojem mestu in upam, da bo služil svojemu namenu vsaj tako dolgo kot dosedanji. Le ta je bil v funkciji 15.junija 2006 do 1.maja 2012.  :icon_wink:

medovreme

Odlično, ŠTROMAR!
Se že veselim podatkov iz VP Koseze.
Celotna postaja te je prišla cca 100€? Razmišljam, da bi si tudi sam omislil...sicer še ne vem kje, glede na to, da sem v stolpnici :)

lp, Medovreme
Kaj je na obzorju?

Vreme

Citat od: medovreme dne 11. Maj 2012, 19:00:29
Odlično, ŠTROMAR!
Celotna postaja te je prišla cca 100€? Razmišljam, da bi si tudi sam omislil...sicer še ne vem kje, glede na to, da sem v stolpnici :)

lp, Medovreme

Super Štromar, samo da bo!

Sicer pa sem še vedno mnenja, da je ta postaj za mali denar veliko vredna  :clap:

ŠTROMAR

Citat od: medovreme dne 11. Maj 2012, 19:00:29
Odlično, ŠTROMAR!

lp, Medovreme

Ja skupaj s poštnino v štirih dneh iz Francije za 113.99 euros.  :icon_wink:

Citat od: Vreme dne 11. Maj 2012, 21:39:28
Super Štromar, samo da bo!

Sicer pa sem še vedno mnenja, da je ta postaj za mali denar veliko vredna  :clap:

Definitivno najboljše razmerje cena/kakovost od vsega kar je na trgu vremenskih postaj.
In ko jo naštelaš in namestiš ter nato pustiš pri miru, lepo v miru dela letaq in leta.  :icon_wink:

Sedaj je VP Ljubljana Koseze spet v polni bojni opremi in pripravljena na nove vremenske dogodivščine in seveda vseskozi dosegljivi vremenski podatki v živo na spletni strani http://vreme.zajcek.org/koseze/.

ŠTROMAR

ŠTROMAR

ŠTROMAR

wisky

Bravo Štromar!
Še en dokaz več, da postaje z nizko ceno odlično delujejo.
Lp wisky
VP Tezno pri Mariboru postaja  PRIMUS SOLAR -IT.
HW, WSWIN, WUHU, WEBCAM Prestigio PWC 320

ŠTROMAR

ŠTROMAR

Primerjalna statistika preteklih meteoroloških pomladi za VP Ljubljana Koseze:

Oblak69

Tudi mene po pregledu geostika zmoti, ko ima kdo podatek o količini padavin za zadnjih 24 ur, večinoma pa so naše postaje nastavljene na čas 00h -24h.