ZEVS Forum

Vremenska postaja Ljubljana Koseze

Začel/a urša, 10. Maj 2007, 11:40:45

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Oblak69

Seveda ima vsakdo pravico imeti svoj sistem zajemanja podatkov in tudi tebi ne oporekam Slavc, le kot sem dejal, bi vsaj na geostiku morali imeti enotni prikaz podatkov, lahko je zaradi meni tudi za zadnjih 24 ur, ker potem včasih čudno izgleda.

ŠTROMAR

ŠTROMAR

Smučar

A so kakšne težave s postajo ali s spletno stranjo, ker je VP že od včeraj nedosegljiva? Enako tudi VP Črnuče...  :icon_question:

ŠTROMAR

Zaradi težav s ponudnikom internetnih storitev T-2, od včeraj zvečer ni dostopen strežnik s spletnimi stranmi vremenskih postaj VP Koseze, VP Gradišče nad Pijavo Gorico in MO Kranjska Gora.
Strani bodo predvidoma dostopne jutri dopoldne oz. tekom dneva.

Hvala za razumevanje.  :wavey:

ŠTROMAR

Po menjavah kablov in vsega mogočega so končno uspeli odpraviti napako in smo ponovno online s podatki.  :praise:

ŠTROMAR

Današnja Tmax = 36,4 °C, kar je najvišja do sedaj izmerjena temperatura na VP Ljubljana Koseze v mesecu avgustu od začetka meritev v januarju 2006. Dosedanji rekord je bil 36,3 °C iz 23.avgusta 2011.

ŠTROMAR

ŠTROMAR

Primerjalna statistika preteklih meteoroloških poletij za VP Ljubljana Koseze:

ŠTROMAR

ŠTROMAR

Zaradi okvare strežnika na katerem med ostalim gostujejo tudi moje vremenske postaje, do nadaljnega ne bo možen dostop do aktualnih podatkov na spletni strani VP Ljubljana Koseze. Hvala za razumevanje!

ŠTROMAR

Na strežniku je šel v maloro eden od trdih diskov, a zadeve počasi le spravljamo nazaj v funkcijo in tako so podatki na spletni strani VP Ljubljana Koseze ponovno dosegljivi. 

ŠTROMAR

ŠTROMAR

ŠTROMAR

Primerjalna statistika preteklih meteoroloških jeseni za VP Ljubljana Koseze: