ZEVS Forum

Vremenska postaja Ljubljana Koseze

Začel/a urša, 10. Maj 2007, 11:40:45

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

ŠTROMAR

Primerjalna statistika preteklih meteoroloških pomladi za VP Ljubljana Koseze:

matic19

V zadnjem času je na spletni strani postaje v Kosezah nekaj težav s prikazom. Namreč, izginilo je ozadje in vsi dnevni grafi. Je to problem samo pri meni, ali so kakšne tehnične težave v ozadju?

Smučar

Citat od: matic19 dne 18. Junij 2013, 11:35:42
V zadnjem času je na spletni strani postaje v Kosezah nekaj težav s prikazom. Namreč, izginilo je ozadje in vsi dnevni grafi. Je to problem samo pri meni, ali so kakšne tehničen težave v ozadju?
Enako sem jaz opazil.
Pa še nekaj je zanimivo - če gledam preko telefona mi pri WiFi povezavi prikaže dnevno statistiko postaje, če pa preko GSM omrežja pa ne.

ŠTROMAR

Strežnik na katerem med ostalim gostujejo vremenske postaje ga res že dober teden nekaj biksa in zato ni fotografij in grafov na straneh VP, pa še kaj drugega meni pri poslu tudi nagaja. A bo tako ostalo najmanj še teden dni. No vsaj številčni podatki so pa redno dosegljivi.

LP Slavc  :wavey:

ŠTROMAR

Današnja Tmax = 35,4 °C, kar je najvišja do sedaj izmerjena temperatura na VP Ljubljana Koseze v mesecu juniju od začetka meritev v januarju 2006. Dosedanji rekord je bil 35,3 °C iz 27. junija 2006.

ŠTROMAR

ŠTROMAR

Na spletni strani vremenske postaje Ljubljana Koseze je bila dodana rubrika toplotni indeks.

Smučar

:icon_wink:
A se potem to avtomatsko spremeni v občutek mraza pozimi?

ŠTROMAR

Ne - avtomatsko se spremeni kadarkoli pri 25 °C.

ŠTROMAR

ŠTROMAR

Današnja Tmax = 37,9 °C, kar je najvišja do sedaj izmerjena temperatura na VP Ljubljana Koseze v mesecu avgustu od začetka meritev v januarju 2006. Dosedanji rekord je bil 37,7 °C iz 3. avgusta 2013.
To je hkrati tudi absolutno najvišja izmerjena temperatura VP Ljubljana Koseze. Dosedanji rekord je bil 37,7 °C iz 3. avgusta 2013.

Takole je včerajšnji rekord na VP Ljubljana Koseze zabeležil  živosrebrni termometer.

ŠTROMAR

Današnja Tmax = 38,6 °C, kar je najvišja do sedaj izmerjena temperatura na VP Ljubljana Koseze v mesecu avgustu od začetka meritev v januarju 2006. Dosedanji rekord je bil 37,9 °C iz 4. avgusta 2013.
To je hkrati tudi absolutno najvišja izmerjena temperatura VP Ljubljana Koseze. Dosedanji rekord je bil 37,9 °C iz 4. avgusta 2013.

ŠTROMAR

Živosrebrni termometer pa je včeraj v Kosezah nameril 38,7 °C.

ŠTROMAR

ŠTROMAR

Primerjalna statistika preteklih meteoroloških poletij za VP Ljubljana Koseze: