ZEVS Forum

Trenutno vreme - (01.05.2009 - 15.05.2009)

Začel/a Aquatic, 01. Maj 2009, 00:32:07

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 2 Gosti gledajo to temo.

lukamarti

pri nas pa temperatura raste in je trenutno blizu 20°C, ob enem pa zelo močno piha. Vetrovno je skoraj ves čas, vmes pa vsake toliko sekund močno potegne s severa.

lwzr

delno oblačno, 25°C
upam da bo tudi danes vzdržalo brez dežja, mam namen it igrat nogomet

Tomy14

Dobrova pri Ljubljani... oblačno, v pričakovanju dežja  :-[. Nič nebo s beachem :shrug:
Tako pa je zgledalo 5 min nazaj:

WS 2350

MaRkUš

S severa sem nam bližajo padavine, imamo 15.7°C,s severa piha močan veter v sunkih do 46.7km/h :buttrock:

Lluka

15.25h  -  nas je prešla ploha dežja.

ŽUPMART

Oblačno in vetrovno, danes še brez padavin. Temperatura je iz 20,8 °C padla na 16,6 °C in še pada. Vlažnost je 45%, postaja je maksimalen sunek zabeležila 40,7 km/h, vendar ocenjujem da med intervali emrjenja potegne tudi do 60 km/h. Upam, da nas "frontica" čim hitreje preide in za njo posveti sonce, da se še malo segreje pred večerom - zunaj pripravljamo piknik. :beerchug:

max

Tudi tu oblačno in vetrovno, bila pa je ob 13:25h manjša ploha, ki je prinesla 0,3mm padavin
Temperatura je 17°C, vlaga 36% ob vetru vzhodnih smeri do 20km/h

Davor

Ob zmernih do močnih severnih vetrovih nas je prešla prva ploha danes. Temperatura je še dodatno padla in sedaj znaša 12,7°C.
Sedaj pa kot kaže je za to ploho večinoma jasno tako, da nas bo kmalu spet malo zagrelo.

Edit: Prešla nas je druga plohca, ki je tokrat minila brez vetra.

Lep dan še naprej
Brez oblakov ni ciklona!

Ekolog

Oblačno in vetrovno je, vsake toliko časa pade kakšna kaplja dežja, sicer smo že danes okoli 13.30 že imeli ploho, ki je pustila 0,5 l/m2. Ob dvanajstih, ko sem se peljal v Slovenj Gradec je bilo še skoraj pretežno jasno, ko pa sem šel nazaj, me je v Mislinji presenetila ploha s kar močnim vetrom, temperatura je padla na 14°C. Trenutni podatki:

temperatura: 14,8°C
vlaga: 51%
tlak: 1020,4 hpa
padavine: 0,5 l/m2

urbang

danes je do sedaj bilo kar nekaj ploh (mislim da 7 ali 8), od tega so nas zadele samo 3, ena pa se je nas ´dotknila´
T= 13°c

:wavey:

gradiščan

Popolnoma se je zjasnilo.
Temperatura 13,1°C
Tmax: 19,0°C ob 13:21
Nekaj po 16 uri ploha, ki je pustila 0,6mm vode
Max.veter danes  24,8km/h NW 3Bft ob 15:16
Windrun do sedaj pa  136,8 km

Lep večer vsem  :wavey:

Aquatic

Trnje, Škofja Loka

- temp.: 14,3°C
- vlaga:  51%

Pretežno oblačno, pihal je zmeren do močan severnik, ki pa se proti večeru umirja. Ob prehodu so oblaki izpustli posamezne kaplje, skratka nič omembe vrednega.
Davis Vantage Pro2

max

Malo prej sem užival ob pogledu na sončni zahod :icon_mrgreen:
Pretežno jasno
Temp 12,4°C
Tlak 1022mb
Vlaga 57%
Padavine 0,3mm
Brez vetra

Ekolog

Delno oblačno
temperatura: 10,6°C (t max danes: 19,7 °C ob 11:10)
vlaga: 78%
tlak: 1022,1 hpa
padavine: 0,5 l/m2

oleg

no pri nas zjutraj jasno čez dan se je delno pooblačilo in bilo kar vetrovno a suho
brez neviht
trenutna temparatura + 15 celzija vlaga 37%
no kar vetroven dan z sunki tam do 30 km na uro
trenutna hitrost vetra 10 km na uro smer vetra sever
tlak 1024 milibarov raste  :icon_wink:
no še današnji T MAX + 23 celzija
oleg