ZEVS Forum

Vremenska postaja Vinji Vrh

Začel/a blazek, 23. April 2009, 16:22:02

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

TgT

Me spominja na "system restore" v Windows okolju?  :shrug: Ce so na servisu naredili samo to, bravo :clap:
Upam, da ni bilo stroskov?  :icon_mad:

gradiščan

Citat od: blazek dne 17. Januar 2011, 23:15:23
Nisem nič spreminjal.

Kje se pa to pogleda?

Kateri program uporabljaš za uploud? V njem imaš označeno, kaj in kam naj ti pošilja.

blazek

Sesul so se mi windowsi. Hja ob 50 evrov sem bil.

HS-upload je program.

gradiščan

Tega programa ne poznam, zato naj ti Max pomaga..on je itaq naš "car", kar se tega tiče.. :praise: Vsekakor moraš v HS-ju določit pot, kamor naj ti pošilja..

blazek

No to je pa že smešno. Nikakor ne morem pogruntat zakaj mi HS upload pošilja podatke na http://vinjivrh.zevs.si/custom.html
ko pa imam vse podatke odprej na spodnjem linku. Vse nove mi pa pošilja na zgornji link. Pismu da ne vem kje tiči problem. windows 7 jajca.
http://vinjivrh.zevs.si/podatki/custom.html

gradiščan

Ja res vsi grafi se črpajo izmape "podatki". Torej označi custom html za pošiljanje enako, kot imaš za grafe.

Prvo pa prosim preveri še v vremenskem PC-ju v Wswin v mapi html kakšečn custom html ti naredi?? Tisto, kar gledam jaz na tvojih linkih je vse staro..leta 2009 in 2010. Ti sploh dela aktualne podatke??

max

Citat od: blazek dne 23. Januar 2011, 18:33:00
No to je pa že smešno. Nikakor ne morem pogruntat zakaj mi HS upload pošilja podatke na http://vinjivrh.zevs.si/custom.html
ko pa imam vse podatke odprej na spodnjem linku. Vse nove mi pa pošilja na zgornji link. Pismu da ne vem kje tiči problem. windows 7 jajca.
http://vinjivrh.zevs.si/podatki/custom.html

@Blazek, na spodnjem linku imaš stare podatke, preden si spremenil stran. Podlogo za novo stran ki ti jo je naredil @Gradiščan, pa osvežuje, vendar ne v "pravem" paketu na strežniku. Anomalijo imaš v FTP-ju HS Upload, kjer niso urejene poti pošiljanja. V nastavitvah (HS Upload) moraš imeti:

- server: zevs.si
- verzeichnis : /podatki

Kontaktiraj me jutri ali v torek, sem cel dan doma, pa lahko zadevo urediva preko oddaljene pomoči, če si za to in če boš imel čas ;)

p.s. vidim pa, da bi bila lahko napaka tukaj kjer je napisal @Gradiščan  :icon_wink:

blazek

Custom datoteka štima, sem jo pregledal in so vse poti vredu.

Imam čas, dej mi na ZS pošlji msn naslov.

gradiščan

Citat od: blazek dne 23. Januar 2011, 23:58:07
Custom datoteka štima, sem jo pregledal in so vse poti vredu.

Imam čas, dej mi na ZS pošlji msn naslov.

Vidim, da bo Max stopil v akcijo  :praise: in vem, da bosta uredila. če kaj rabista, povejta, bom popravljal custom.  :icon_arrow:

:wavey:

max

Citat od: gradiščan dne 24. Januar 2011, 07:34:21
Vidim, da bo Max stopil v akcijo  :praise: in vem, da bosta uredila. če kaj rabista, povejta, bom popravljal custom.  :icon_arrow:

:wavey:

Če bom slučajno kaj rabil te kontaktram.
@blazek imaš moj msn na ZS.
Danes sem dosegljiv do nekje 17h, bom vsake toliko časa pogledal tukaj če si prisoten ;)

blazek

Škoda, nisem bil praktično nič doma. Sporoči mi na ZS, če boš imel potem kaj časa, če ne pa jutri.

blazek

Hmm, zdej mi je pa čudno to, da so mi nekam zginle   html datoteke v wswin-u. Zato pa mi nima hs-upload kaj poslat, kot pa samo grafe, A se jih da kako ponovno kreirat oz poklicat nazaj.

A je v wswinu kakšna caka??

Pihe

Blaž, pa kaj se zafrkavaš z dodatnim FTP uploaderjem, ko pa ima Weatherlink sam vgrajen čisto odličen FTP uploader? :icon_question:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

blazek

Sej do popravila mi je laufalo vse brez problema. Pol se je pa vse zje*alo.

A lahko z unim ftp uploadarjem tudi pošiljaš podatke na zevs stran al mora bit druga stran?

Pihe

Citat od: blazek dne 24. Januar 2011, 20:43:17
Sej do popravila mi je laufalo vse brez problema. Pol se je pa vse zje*alo.

A lahko z unim ftp uploadarjem tudi pošiljaš podatke na zevs stran al mora bit druga stran?

Z Weatherlink FTP uploaderjem lahko uploadaš kar želiš.Paziti moraš,da le pot do mesta na strežniku napišeš pravilno. :icon_wink:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si