ZEVS Forum

Trenutno vreme (01.02. - 15.02. 2009)

Začel/a Aquatic, 01. Februar 2009, 07:59:40

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

rokee

Citat od: paradolf dne 03. Februar 2009, 08:28:54
Ma res noro sneži zdaj. Še vedno velike flike. Da še zagrmi sedaj pa smo zmagal  :drool:

no da te presenetim, je kr fajn tresknlo dvakrat predp ribližno pol ure, je pa kot sito ko ga potreseš, ko je zagrmelo se je usulo dol nenormalno  :buttrock:

MaRkUš

georges

A bo že nehal padat..hec ;D pri nas rahlo rosi iz oblačnosti.

jaka

Tudi pri nas vse močneje sneži pri temperaturi -1°C.

mat89

oblačno pri temperaturi 0,5.C
Tmin:-0,1.C
V drugem delu noči je še občasno rahlo snežilo proti jutru pa zelo malo rahlega dežja
Včeraj večer je zapadlo 4cm na 15cm podlage, skupaj tako 19cm kar je rekord te zime ,v drugem delu noči je bili padavin malo.

lp

indijanc

Še vedno obilno sneži.

Če bi mi kdo sedaj rekel, da bo dež bi se mu smejal... :icon_haha:

robi14

Ljubljančani, hvala, da delite ta flek tudi z nami... Spet je začelo snežiti, upam pa da vsaj malo pojača za piko na "I" pred dežjem...

rokee

zanimiva oblačnost....ni čudno, da je zagrmelo prej =)

blazek

Glih danes, ko godujemo Blaži, nenormalno sipa. Zdej pa počas na sneg, da vidmo kakšna je situacija. :beerchug: :icon_kava:

paradolf

Še ena fotka iz mojega okna v službi  :praise:
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

GregorS

Še vedno močno sneži v centru, kolega se je z avtom iz stožic do centra  vozil 1 uro in 10 minut, vsakih 10 metrov stoji avto, ki ne more naprej.

georges

Citat od: rokee dne 03. Februar 2009, 08:52:47

zanimiva oblačnost....ni čudno, da je zagrmelo prej =)

Flek se je začel premikati proti vzhodu.

bbator

Najbolj idealno sedaj bi bilo če bi v roku ene ure nehalo padat, da bi imeli čim manj dežja. Je kateri od Ljubljančanov kaj meril v zadnjem času? Jaz bi šel pa sem bolan :(
Ni vse v snegu, nekaj je tudi v nevihtah!

TWISTER

Citat od: blazek dne 03. Februar 2009, 08:53:07
Glih danes, ko godujemo Blaži, nenormalno sipa. Zdej pa počas na sneg, da vidmo kakšna je situacija. :beerchug: :icon_kava:

jah narava ve :beerchug: :beerchug: :beerchug:

evo sedaj pa lahko že rečem da takega sneženja v LJ še nisem doživel :icon_arrow: sej je kdaj enako padalo ampak da toliko časa tako močna inteziteta to pa ne... tudi november 2005 se lahko skrije pred to jakostjo :icon_arrow:

TheAnswer

Temu se pa res lahko reče močno sneženje ja.

V zadnjih dveh urah 8cm novega, pa vedno bolj pada.

Skupno smo pribrcali do 25 cm.

Edit: sem se zdaj zunaj malo lopatal pa niti ni tako južen sneg. Mislim saj je južen, ni pa tisto da bi kar z lopate curljalo.