ZEVS Forum

Smučanje- Flachau sobota 20.03.2010

Začel/a Oblak69, 21. Marec 2010, 13:30:44

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Oblak69

Slike iz včerajšnega smučarskega izleta v Flachau, ki sta ga je organizirala naše športno in študentsko društvo.
Vreme smo imeli čudovito in šele ko smo se pripeljali skozi zadnji predor se je vreme začelo jasniti , prej pa vglavnem vseskozi oblačno :icon_wink:
Tudi snega je bilo na tej strani predora kar nekaj več, so pa tudi tu prisoja vglavnem kopna. Sicer pa spodaj v osojah do 40cm snega , na vrhu pa preko 1m

.sonček.

Lepe slike
Škoda ker ne znam smučat, no ja naravnost že gre samo bog vedi, kje bi pristal, če bi se samo naravnost zapeljal, na kakšni strehi ali pa v kakšnih grmadah.
Brez vremena ni življenja.

Oblak69

Poskušaj se naučit,  pa boš lahko tudi ti užival, tko kot je včeraj tvoj brat, ki se je, kot je rekel, tudi šele lani naučil smučat.

max

Prekrasno  @Oblak69 :icon_wink:
Tudi jaz sem svojega bodočega zeta(tamladga) naučil smučat predlani, letos se je že vozil z menoj, kamorkoli sva šla.

Pihe

Vidim,da ste imeli bistveno bolj prijazno vreme,kot jaz pred enim tednom.Jaz pogorja Dachstein niti slučajno nisem uspel videt,saj je bilo proti severu totalno zabasano in sneženo.Me pa malo čudi,da ni bilo vetra. :icon_question:
V glavnem,enkratno smučišče je to.Se splača zapeljat tja gor malo. :icon_wink:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

.sonček.

Citat od: Oblak69 dne 21. Marec 2010, 13:54:15
Poskušaj se naučit,  pa boš lahko tudi ti užival, tko kot je včeraj tvoj brat, ki se je, kot je rekel, tudi šele lani naučil smučat.

Denar je problem, ampak smučanje me ne zanima tako zelo, kot gorništvo.

Saj v preteklosti sem že smučal doma, tud skakal kakšne par metrov, ampak zaradi nepravih smučk se ni dalo zavijat.
Brez vremena ni življenja.

Oblak69

Tudi jaz sem se čudil, da je bil praktično cel dan brezvetrje in tudi na najvišjem vrhu cca.2000m je bilo povsem mirno, nekateri so se sončili kar v kratkih rokavih.

mihaa

Jst sm tud biu v flachau 27.2 pa je blo ful carsk lepo vreme in to

VREME, PROGRAMIRANJE, HOCKEY

Ledeni