ZEVS Forum

Brisanja tem

Začel/a piskec, 11. December 2008, 08:38:11

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

piskec

Trenutno se na forumu dogajajo čudne stvari, ki si jih ne znamo povsem razlagati.

Posledično so zato ukinjena vse admin in moderatorske pravice. Dokler se ne ugotovi, kaj se dogaja in če niso slučajno posredi kakšni nepovabljeni gosti.

Če kdo kaj ve, zakaj in čemu je izginila tema trenutno vreme in zakaj se nekatera sporočila prikazujejo tam, kjer se ne bi smela, naj me obvesti, prosim.

Morda delamo iz muhe slona, a geslo "to be on the safe side" pride večinoma prav.

Če bo zaradi tega preveč kaosa na forumu, bo pa treba forum zapret, zato prosim pazite.

Hvala za razumevanje!
Aleš.

Pihe

Pri meni se tema "Trenutno vreme" vidi ves čas.No, upam da mi je ne bo zdaj skenslalo. :icon_haha:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

ŠTROMAR

TRENUTNO VREME generalno se že vidi, a konkretne teme TRENUTNO VREME 1.12.-15.12.2008 pa od sinoči ni nikjer. Puf in je izginila. :icon_question:

piskec

Ok, ok, nisem bil povsem natančen - ena tema pač manjka oz. je naredila pufff.

maestro

Jap, zato jo je maestro odpru na novo. A je kje v arhivu tudi ni?
VP Bohinjska Bistrica
http://meteo-bohinj.si

markokorosec.net

Mah včeraj je tista moja tema za zbiranje padavin istočasno bila prestavljena pod drugo sekcijo... kdo je to naredil? Da ni ta isti osebek tud kaj po pomoti pobrisal temo oz. jo kam prestavil.

Škoda no, upam res da se ne kdo spet igračka in nedovoljeno upravlja s forumom.

Pa ne mi z idejo "ugasnit forum" v času, ko je zaradi obilnih podavin nevarnost za poplave!!! A ste normalni... bodte resni :banghead:

Lluka

Neki bo res narobe...ker vidim da je tud brisalo število sporočil,ki si jih oddal na forumu.