ZEVS Forum

Trenutno stanje 1.12.-15.12.08

Začel/a maestro, 11. December 2008, 00:03:35

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Pihe

Dežuje, dežuje in še enkrat dežuje.+2,8
Danes dosedaj 13,4 mm dežja.
Snežna meja nekje na 1200 m.
Kanin pa pridno nabira cm in rine počasi proti 700.V sredo zjutraj računam, da bo gor 650 cm.
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

zigarrdo

oblačno in zaspano vreme, suho, v zadnjih 24 urah padla 2 mm dežja.
Temp. +4,3°C  T min. +3,0°C  vlaga = 96%

Everywhere you go you always take the weather with you

andro

Pri nas ponoči spet nasmetilo kake 3cm novega snega. Se je pa zjutraj izredno lepo videlo, da je meja sneženja na skoraj natančno 800m in sem ter tja je priletela kakšna pošiljkica snežink. Ko odhajam od doma, se dvignem cca. 30 metrov, tam je bilo na cesti skoraj 10cm snega. Ko sem se spustil spet na nivo hiše, je bilo samo še malo posmeteno, kake 20, 30 metrov nižje pa vse popolnoma kopno.

Trenutno sicer 2,2°C, v dežmer se je natopilo 9mm moče do zdajle. Trenutno smo na povsem okroglih 1800mm to leto (sneg tukaj ni vštet, razen kolikor se ga je uspelo naravno stopiti, ker dežmer ni ogrevan).

walter76

Portorož rahel dež,ki občasno preide v zmeren dež..
Sicer piha zmerna Burja..
Medtem pa gledam italjanske programe,ko govorijo o velikih količinah snega na severu in nevarnosti poplav na jugu...
Prijatelj vremena !

paradolf

Lj Dobrunje rahlo do zmerno dežuje.
Počasi imam tega vrh glave  >:(
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

dominikb

Bilje pri N.Gorici ob 13h:    temp: 10˙C
                                     vlaga: 66%
                                     veter: E - 4m/s
                                     tlak: 1015 mb
                                    oblaki: altostratus, nimbostratus 8/8
                                     vreme: rahel dež
Pihajo vzhodni vetrovi, rekel bi da je na meji med burjo in jugom podobno kot levant v Dalmaciji ki ima komponente juga ter burje.

max

Griže

Nekaj minut nazaj je spet malo namočilo  :wise:
Temp 4,2°C (zabetonirano)
Tlak 1019mb
Vlaga 98%
Veter 5,8km/h V
Padavine 1,5mm

Edit: že spet pada :smash:

AndrejR

V Bohinju ponovno sneži in bo kmalu potrebno spet lopato nabrusit.
temp +1
Sploh ne zastopm ljudi, ki že tri dni govorijo o zelenem Božiču  :icon_lol:  :icon_lol:  :icon_lol:
Včeraj sem se povzpel na skoraj 1000m visoko Rudnico, snega gor 70 cm. Sneg moker in težek kot "svina" (beton).

joze

Ravna pri Ligu, rahlo dežuje.

Temperatura 4,8 °C

Vlaga 91 %

Padavine danes 3,4 mm

kekec46

rahlo dežuje
t: 3,3
p: 1015,9
padavine: 1,6 mm
v: J do 10 km/h

Lp

Pihe

Rahlo dežuje oz.rosi, +4,0
Danes dosedaj 15 litrov vode.
Snežna meja precej visoko(nad 1500 m :icon_question: :icon_exclaim:)
Maloprej govoril z enim izmed kaninskih žičničarjev in pravi, da so količine snega gor res ENORMNE!Sam pravi, da v 35 letih zanesljivo še ni videl toliko snega v višino tam gor. :icon_exclaim: Kar preko dneva uspejo skidat, splužit stran, jim ponoči spet na debelo zasuje.
Če ne bo pozabil (upam!), mi zvečer pošlje nekaj fotk od tega snežnega presežka. :buttrock:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

klempo

Oblačno, rahlo dežuje
Temperatura: 3,2°C

Serpentinšek

Še en gnil decembrski dan; rahlo dežuje, občasno tudi zmerno...zjutraj je bilo v Domžalah novih 1,2mm, v Bočni pa kar 7,8mm.

Temp. se po nižinah sučejo okoli +5°c, pri meni +3, na Črnivcu in Lisci pa je 0°c in zjutraj je bilo 2cm snega...ki jih verjetno ni več.

LP  :icon_twisted:

LP iz pad. postaje Domžale :)
Naš kotiček v Bočni: https://i.postimg.cc/43ZXNMgc/Bocna-mix.jpg

Neurje

Oblačno in dežuje pri temperaturi +3.8 stopinje in brezveterje, vidljivost dobrih 500-650 metrov. Vodostaj potoka se pa zopet viša.

Kr nekej, sedaj pa res komaj čakam da se vrne sonce ker imam tudi sam tega dežja že poln k...c. Se bo pa res uresničilo tisto za kar sem imel občutek , da bodo po večini nižinah prazniki zeleni.

Roger

Dežuje 4.4°C :icon_neutral:Včeraj 3.6mm in danes do sedaj 4.0mm dežja.