ZEVS Forum

SODELOVANJE S POP TV IN KANALOM A

Začel/a TWISTER, 22. Maj 2007, 19:13:52

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

TWISTER

Citat od: skywarn.si dne 25. September 2007, 08:25:40
Lepo se verziraš, Blaž. Le previdno, da ne kake bose spustiš.

Mare mislim da dokler tvoje prispevke berem ni variante da kako boso spustim :icon_wink:... no če me ne bojo začel spraševat kaj predlagam ljudem ki jim je voda zalila mašino v avtu :icon_rolleyes:

drugače pa vsem hvala za pohvale...

za info... trenutno smo v fazi pogovarjanja z Zelenim valom(neuradno zato ostane v tej temi vse) za kako oddajo o vremenu, kjer bi bilo malo več časa :icon_wink:

Mr.Bear

Citat od: zimazakon dne 25. September 2007, 09:03:29
Bravo Blaž :clap: Profesionalno si opravil svoj nastop.
Kar oddahnil sem se, ko sem namesto bebavega novinarja ki ti v prejšnji oddaji ni pustil do besede, tokrat ob tebi zagledal včerajšnjo sogovornico, ki ti je "dovolila" celo to, da si uspel odgovoriti na njeno vprašanje. Pri Bizantinsko - Apeninskih manirah ( ko če jače, brže i bezobraznije ) nekaterih TV novinarjev je to že velika sreča.

Se tudi jaz podpišem pod to. Po eni strani se novinarjem mudi, tako da Blaž niti nima spodobnega časa za odgovor, po drugi strani pa v nedogled mrcvarijo človeka, ki je izgubil sina in bodočo snaho z bebavimi vprašanji "kako se sedaj počutite?" :icon_eek: :banghead: :icon_mad: MRHOVINARJI!

urša

Citat od: skywarn.si dne 25. September 2007, 08:25:40
Žal nism gledal, a moram ponovitev oz. če ve kdo za link do posnetka na internetu?
http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod=rplayer&op=pop&id=rp2534
Proti koncu prve polovice oddaje.

telebajska

Ponovitev Studia city je bila danes ob 8 zjutraj  :icon_sad:
No za ogled pa je na voljo v arhivu:

http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod=rtvoddaje&op=web&func=read&c_id=24472
...res priporočam!
lp

TWISTER

no samo toliko da vas obvestim. Klicali so me z Zelenega Vala, vendar se ta teden nismo uspeli dogovorit za sestanek(?as je gospodar  :icon_biggrin:) tako da se sli

Spc

No da dam se predlog en.
Ce si ze v medijih pa to lahko naredis malo reklame za nas ZEVS in recimo poves, da smo zevs drustvo in da se ukvarjamo z tem in tem itd..

:icon_smile:

TWISTER

vidim da si zamudil veliko debate  :shrug:

ampak dober predlog :icon_wink:

Vreme

Spc ?e smo ravno pri tem. Zakaj pa na radiu city ne posredujejo  ve? na

uti

Vremenska postaja Žiri  - http://freeweb.t-2.net/anze/vreme/index.htm

Spc

Citat od: Vreme dne 27. September 2007, 16:51:20
Spc ?e smo ravno pri tem. Zakaj pa na radiu city ne posredujejo  ve? na?ih podatkov  :icon_question:
Kolko jaz vem postredujejo nase podatke samo samo zjutraj do 9 ure ko so na sporedu: Dejan, Eva in Bor

Vreme

Citat od: Spc dne 01. Oktober 2007, 13:15:28
Citat od: Vreme dne 27. September 2007, 16:51:20
Spc ?e smo ravno pri tem. Zakaj pa na radiu city ne posredujejo  ve? na?ih podatkov  :icon_question:
Kolko jaz vem postredujejo nase podatke samo samo zjutraj do 9 ure ko so na sporedu: Dejan, Eva in Bor

Se vidi, da do 9 ure še spiš :icon_haha:. Že nekaj časa povedo tudi do 9 ure samo podatke za Maribor, MS, Celje in če se nemotim Velenje.

Sladkega vrha in drugih postaj sploh ne omenijo več. Celo v okolici Maribora jih imamo sedaj več, če samo omenim Ruše, me pa že ljudje sprašujejo zakaj več ni mojih podatkov na radiu city.Očitno nismo dovolj zanimivi za širok krog poslušalcev.  :shrug:

Po drugi strani pa naj bi sami klicali za vremenske podatke, imajo pa kar nekaj postaj v okolici Maribora, ki jih niti ne omenijo več  :icon_question:

TWISTER

Danes ob 18h, svet, tema močno sneženje v Aust. Nemčiji...

kdor ima čas naj gleda, bomo probal novinarjem razložit da to nima vpliva na nas, razen tega da ponavadi ob taki situcija se SLO kopa v soncu :icon_haha:

paradolf

Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

TWISTER

SEM že dal prošnjo da zraven k imenu napišejo UO ZEVS  :icon_wink:
upam da bojo kej upoštevali :icon_wink: