ZEVS Forum

Vremenska stava-količina padavin v Piancavallu: 4.11.2008 06z - 5.11.2008 18z

Začel/a markokorosec.net, 03. November 2008, 20:35:53

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Ciklon

Res zanimivo!  :D
Najbolj optimistični ste napovedovali približno 2kratno količino padavin, kot jih je večina modelov napovedovala (okoli 200mm), ta pa je bila spet za približno 2krat večja od dejanske. :icon_mrgreen:

Čestitke Lluka! :icon_wink:  :clap:
Skromnost je lepa čednost! :icon_mrgreen:
Raj je v naravi :buttrock:

H2o

Haha.. dobra je bila tale. :D Včeraj sem kolegu omenil stavo in svojo napovedano količino. On je brez gledanja kart - še napoved ne vem, če prebral - napovedal 80 mm.  :icon_lol: Po moje mu poklic šlogarja ne uide. :D
Ga bom vprašal še kakšna bo zima.   :icon_mrgreen:

Čestitke zmagovalcu. :)

Lluka

:praise: ha ha... hvala no...čeprou sem glede na videnje vaših številk ..... prebledel.Prvič sploh slišim za ta kraj....  :icon_razz:   Hvala.
:clap: :clap:

Pihe

Ej Marko, bi mogu mal dneve raztegnit, da bi midva z najinimi superciframi prišla v poštev.  :icon_haha: :icon_lol:

Ampak nekaj je pa res, če bi zakurblalo tako, kot je kazalo, bi bila pa blizu nedvomno. :icon_arrow:
Ampak kaj hočemo, to je čar vremena! Kljub vsemu velika nepredvidljivost. :buttrock:
pa čestitke zmagovalcu. :clap:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

markokorosec.net

Citat od: Pihe dne 05. November 2008, 19:57:31Ampak nekaj je pa res, če bi zakurblalo tako, kot je kazalo, bi bila pa blizu nedvomno. :icon_arrow:

Ma itak, kar poglej tole, verjetno se spomnite tega poročila, ko sem čejsal monsunsko deževje lani (500mm/48h): http://forum.zevs.si/index.php/topic,644.0.html

In cifre so bile še dost večje, kot smo jih tokrat napovedali oz. našlogali...sam je*at ga, s pogoji se pač tokrat ni izšlo po kartah... velik nateg modelov pač. Pa tako lepo je izgledalo za doseganje enormnih količin...  :banghead:

paradolf

Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2