ZEVS Forum

Nov prostor pod soncem za ZEVS

Začel/a piskec, 21. Avgust 2008, 14:06:10

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Capillatus

walter76

FANTASTIČNO,BRAVO PIskec in ostali !
Prijatelj vremena !

jaka

Pihe

Bravo raca&Co.!!! :beerchug: :bouncy: :clap:

Zelo dobro ste izpeljali zadevo!Hiter pogled mi pove zaenkrat dvoje(ostalo pa kasneje, ko se privadim):
- forum je HITREJŠI!(strani se odpirajo bistveno hitreje!)
- za tiste, ki smo že malo v letih in slabše vidimo, je pisava na tej novi podlagi bolje vidna.

Zaenkrat res samo VSE ČESTITKE! In odločitev za novo je bila ABSOLUTNO PRAVILNA!
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

piskec

Pihe, a nisi na dopustu?  :icon_question:

Ja, obliko smo morali malo spremenit, naša stara je bila že preveč obrabljena in spremenjenja, da je vzdrževanje že težko...

Se pa potem takoj vidi, kdo izbira obliko - črke so v sorazmerju z leti izbiralca!  :icon_lol:

Lahko pa si vsak naštima svojo barvno shemo - v zgornjem desnem kotu!

Seveda je hitreje, ko pa je strežnik bližje!  :icon_haha: No, bomo videli pri kakšnih obremenitvah... Se mi pa zdi, da smo zaenkrat sami na novem strežniku. Upam, da bo tako čimdlje...  :icon_razz:

andro

Tale prehod je bil ena sama velika katastrofa!! Ničemur podobno! Pa kako si to predstavljate, da vse kar iz prve dela?!?!

Čestitam!

jaka

Bom kar tule vprašal...trenutno se ne morem povezati s strežnikom (tudi ftp se ne more), medtem ko sem že dopoldne se lahko...nočem tečnariti, samo zanima me al je to normalno, al pa je spet kriv moj internetni ponudnik ;) aja pa geslo že uporabljam novo...

matootam

Citat od: andro dne 07. September 2008, 12:06:13
Tale prehod je bil ena sama velika katastrofa!! Ničemur podobno! Pa kako si to predstavljate, da vse kar iz prve dela?!?!

Čestitam!
:icon_haha: :icon_haha:
Bravo, forum dela hitreje in še lepši je!  :clap: :clap: :clap:

ŠTROMAR

Odlično opravljeno delo.

Hitrejše, boljše, preglednejše. 

max

Za VP Griže bi vprašal, a ste dodelili Quoto  ???
Ftp hoče pošiljat, pa za vsakih 5min. napiše No more workspace :icon_question:
Ko odprem drug ftp, ki ga imam za urejanje in brisanje starih podatkov, mi nikjer pri povezavi ne napiše koliko prostora imam, medtem ko je na prejšnji povezavi za vsako napisalo koliko je še prostora.

Povezave z moje strani vse delajo samo se mi zdi da imam prostora 0MB :icon_question:

Drugače pa vse pohvale tistim, ki ste delali na tem projektu :clap:, SUPER JE :icon_wink:
LP Max

bostjan

Odličeno opravljeno delo. Čestitke!

Lp Boštjan

rudl

JaniS

Čestitke vsem, ki so nam omogočili nov vpogled   :beerchug:

eno podvprašanje:
širina na zaslonu, se da kaj nastavljati?

polo

Citat od: JaniS dne 07. September 2008, 12:59:14

eno podvprašanje:
širina na zaslonu, se da kaj nastavljati?

V profilu si še lahko nastaviš še dve theme,ki so čez cel zaslon.

jery_slo

Super tole, edino kot je že JaniS povedal, izgleda trenutni profil za widescreen monitorje preveč stisjen. Sem zamenjal z drugim profilom vendar me zanima če bi lahko prilagodili tega ki je nastavljen na default.