ZEVS Forum

Zahtevaj napoved

Začel/a TWISTER, 15. Maj 2007, 09:04:46

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 2 Gosti gledajo to temo.

Thunder

Mene zanima samo noč iz petka na soboto, ker bomo lovili sipe na primorskem. Sepravi ponoči po OK?  :icon_wink: :clap:
VEČ SKOZI OKNO GLEDAT PA MANJ KARTE BULIT!!! Snegoljubec po srcu!

paradolf

Citat od: Thunder dne 27. Junij 2007, 11:59:16
Mene zanima samo noč iz petka na soboto, ker bomo lovili sipe na primorskem. Sepravi ponoči po OK?  :icon_wink: :clap:

Morje je že precej toplo, tako da ob primeru labilnega zraka nad njim lahko tudi ponoči nastane kakšna nevihta. V noči iz petka na soboto pa vse kaže da bi znalo biti tako. Ne bo šlo za nek dež, le možnost krajevnih padavin. Zaenkrat tako kaže.  :shrug:
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

korosec74

Mene pa zanima če mi lahko kakšno več rečete za naslednji teden - grem namreč na zaslužen dopust Poreč za cel teden pa da vem ali nesem kopalke al jakno :)
LP s koroške
robi

Pihe

Citat od: korosec74 dne 27. Junij 2007, 16:03:33
Mene pa zanima če mi lahko kakšno več rečete za naslednji teden - grem namreč na zaslužen dopust Poreč za cel teden pa da vem ali nesem kopalke al jakno :)
LP s koroške
robi

Od sobote do torka bo zanesljivo kar v redu.V torek možna kaka nevihta, potem pa spet do konca tedna v glavnem spodobno vreme z majhno možnostjo za nevihte. :icon_wink:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

ŽUPMART

Zdravo! Rabim čim hitrejšo napoved za jutri zjutraj - od recimo 4h do opoldneva - grem mogoče slikat malo pa ne vem, a bo vreme. Rad bi ulovil kakšno jutranjo meglico ob vzhodu, saj veste. Mislim, da meglice bodo, ker so bile danes padavine, ampak ne vem, a bo sonce, padavin pa mislim, da ne bo, kolikor sem gledal. Upam, da mi nekdo čim prej odpiše.  :drool:

Vnaprej hvala! :icon_wink:

paradolf

Jaz bi rekel da bi bili lahko višje še ostanki današnjih neviht v obliki srednje oblačnosti. Pri tleh pa bi znala biti kratkotrajna megla in ponekod nizka oblačnost.
Davis Vantage PRO2

ŽUPMART

Citat od: paradolf dne 27. Junij 2007, 22:16:41
Jaz bi rekel da bi bili lahko višje še ostanki današnjih neviht v obliki srednje oblačnosti. Pri tleh pa bi znala biti kratkotrajna megla in ponekod nizka oblačnost.

To mi je všeč! Enkeratno! :clap:
Hvala ti! :icon_wink:

Cumulonimbus

tako kot je paradolf že napisal bodo pomoje zjutraj le še ostanki današnjih neviht in pa bolj nizka oblačnost kake megle pa verjetno ne bo ker se do jutra še ne bo zjasnilo, ob morebitni razjasnitvi ponoči bi pa znali ostati ujeti v meglenem pokrovu še celo dopoldne :icon_wink:

lp
Član ZEVS :)

ŽUPMART

Evo, bilo ej oblačno, megle ni bilo. Sicer ni bilo tega, kar sem pričakoval, ampak sem vseeno anredil nekaj dobrih fotk.  :icon_smile:

Thunder

Kako se vam zdi da danes kaže za jutri zvečer in noč na soboto za primorsko? Bo zdržalo suho vreme? Najbrž kakega dežja ne bo, mislite da bodo kake nevihte?

matjaz

Živjo,

jutri gremo na izlet na Kolpo, pa me zanima, kakšno vreme lahko pričakujem.

Hvala za odgovore!
"Kakšen lep poklic biti človek na Zemlji...
Maksim Gorki"

paradolf

Citat od: Thunder dne 28. Junij 2007, 11:44:33
Kako se vam zdi da danes kaže za jutri zvečer in noč na soboto za primorsko? Bo zdržalo suho vreme? Najbrž kakega dežja ne bo, mislite da bodo kake nevihte?

Stanje ostaja približno enako. Glavnina dogajanja naj bi bila na celini, nad morjem pa je možnost za nastanek posameznih ploh ali neviht.

Davis Vantage PRO2

paradolf

Citat od: matjaz dne 28. Junij 2007, 11:49:29
Živjo,

jutri gremo na izlet na Kolpo, pa me zanima, kakšno vreme lahko pričakujem.

Hvala za odgovore!
Dopoldne bo verjetno kar precej sonca, popoldan pa kopasta oblačnost. Krajevne padavine niso izključene. Tudi v noči na soboto bo spremenljivo.
Davis Vantage PRO2

Thunder

A potem misliš da je za it na primorsko lovit ribe? Tam na karti sta narisana komaj 1 ali 2 mm. Ali pa misliš da bo deževalo pol noči in bo stran vržena pot? Mogoče samo kaka nevihta 15 minut? Mater, sploh ne vem kaj naj. Pomojem bo še najbolj jasno jutri, kak 06z.

paradolf

Citat od: Thunder dne 28. Junij 2007, 15:16:14
A potem misliš da je za it na primorsko lovit ribe? Tam na karti sta narisana komaj 1 ali 2 mm. Ali pa misliš da bo deževalo pol noči in bo stran vržena pot? Mogoče samo kaka nevihta 15 minut? Mater, sploh ne vem kaj naj. Pomojem bo še najbolj jasno jutri, kak 06z.
Jaz bi šel. Vzemi fotoaparat s seboj da morda še kakšno strelo ujameš v objektiv :icon_wink:
Davis Vantage PRO2