ZEVS Forum

Wswin

Začel/a jože, 15. Maj 2007, 08:32:39

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 5 Gosti gledajo to temo.

max

V tistem oknu ko obkljukaš zadevo, moraš obvezno klikniti zgoraj levo OK + Close , da se stvari shranijo :icon_wink:

TgT

Kaj pa ce je funkcija dinamicna in se nastavitev ne zapise nikamor. To pomeni da se nastavitev shrani v spomin, kateri se izgubi ob resetu.
Preveri se lahko enostavno da obklukas windrun. potrdis in kasnjeje ugasnes program. Ob ponovnem zagonu programa bi morala funkcija biti obklukana. Ce ni je potem to pac ena slabost programa.
Ampak dvomim da so bili programerji tako slampasti.

max

Deluje, pravkar sprobano :icon_biggrin:

sorban

Hude nevihte ne trajajo dolgo!
http://lendavske-gorice.zevs.si/

gradiščan

Citat od: TgT dne 16. December 2007, 19:56:08
Kaj pa ce je funkcija dinamicna in se nastavitev ne zapise nikamor. To pomeni da se nastavitev shrani v spomin, kateri se izgubi ob resetu.
Preveri se lahko enostavno da obklukas windrun. potrdis in kasnjeje ugasnes program. Ob ponovnem zagonu programa bi morala funkcija biti obklukana. Ce ni je potem to pac ena slabost programa.
Ampak dvomim da so bili programerji tako slampasti.

Ja, pri meni in tudi pri PIHE-ju predvidevam zadeva deluje, ma ko se je računalnik resetiral sam od sebe zaradi obnovitve oken.. sem zatem ugotovil, da ta funkcija ni delala več. Bom jutri posvetil temu kakšno pozornost več..

polo

Ob resetu računalnika se v wswinu nastavitve za wind run preprosto izbrišejo :icon_sad:
Preverjeno nekajkrat!

gradiščan

Citat od: polo dne 16. December 2007, 21:06:58
Ob resetu računalnika se v wswinu nastavitve za wind run preprosto izbrišejo :icon_sad:
Preverjeno nekajkrat!

Z tem odgovorom :icon_arrow: si mi prihranil jutrišnji čas... Bomo počakal, da URŠA kakšno prišepne.. :icon_wink:

max

Iz radovednosti sem probal :icon_question:

Prvič --> Ponovni zagon Windows --> nastavitve so ostale :icon_smile:
Drugič --> Navaden izklop računalnika --> nastavitve so ostale :icon_smile:
Tretjič --> Reset --> nastavitve so ostale :icon_smile:

Pa še četrtič --> Izklopil elektriko na podaljšku :icon_exclaim: --> nastavitve so ostale :icon_smile:

Zdaj pa ne vem, kako imate vi to nastavljeno :icon_question:, meni dela normalno.

LP Max

p.s. vse sprobano v polnem WsWin

polo

Citat od: max dne 16. December 2007, 22:11:24
Iz radovednosti sem probal :icon_question:

Prvič --> Ponovni zagon Windows --> nastavitve so ostale :icon_smile:
Drugič --> Navaden izklop računalnika --> nastavitve so ostale :icon_smile:
Tretjič --> Reset --> nastavitve so ostale :icon_smile:

Pa še četrtič --> Izklopil elektriko na podaljšku :icon_exclaim: --> nastavitve so ostale :icon_smile:

Zdaj pa ne vem, kako imate vi to nastavljeno :icon_question:, meni dela normalno.

LP Max
hm...,katero verzijo uporabljaš(wswin)?

max

Citat od: polo dne 16. December 2007, 22:15:03
hm...,katero verzijo uporabljaš(wswin)?

V2.91.2   

polo

Citat od: max dne 16. December 2007, 22:17:13
V2.91.2   
Aha,jast mam V2.85.6,verjetno je tu problem.Hvala :icon_wink:

_Roba_

Meni tud ostane...Zgleda je problem pri starih verzijah.

TgT

Pihe

Citat od: TgT dne 16. December 2007, 23:40:28
Eto, rešeno  :icon_wink:

Pa smo odkrili in ugotovili še eno "napakico" starih verzij WsWina.Jaz imam tudi staro V2.85.6 in v tem je očitno pomankljivost. :shrug:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

max

Citat od: MaVeRiCk dne 17. December 2007, 20:54:27
inštaliraj si novo :icon_wink:

http://www.pc-wetterstation.de/de2index.html

Tukaj si ne moreš pomagati. To je testna verzija in ti zbira podatke samo 180 minut, potem neha.
Sem jo imel, pa sem jo moral vsake tri ure ponovno zagnat :icon_exclaim: