ZEVS Forum

Wswin

Začel/a jože, 15. Maj 2007, 08:32:39

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 5 Gosti gledajo to temo.

RajkoRajko

Sem našel še nekaj zabeleženega;ko si vpisal greš na snow depth označi leto (2007).
Klikni "STORE" in potem "OK.(TO JE PRI GRAFU)
Pri "Point of time" si izbral datum,spodaj mora biti "Values" brez kljukice.
Pa nekaj podatkov mora biti vnešenih,da se ti pokaže.In te podatke moraš verjetno vpisat z različnimi datumi.Datume pa lahko spreminjaš ročno,če si odstranil kljukico.
Poskusi !!!!!

Lp Rajko

Pihe

Citat od: RajkoRajko dne 08. Januar 2008, 22:12:10

Sem našel še nekaj zabeleženega;ko si vpisal greš na snow depth označi leto (2007).
Klikni "STORE" in potem "OK.(TO JE PRI GRAFU)
Pri "Point of time" si izbral datum,spodaj mora biti "Values" brez kljukice.
Pa nekaj podatkov mora biti vnešenih,da se ti pokaže.In te podatke moraš verjetno vpisat z različnimi datumi.Datume pa lahko spreminjaš ročno,če si odstranil kljukico.
Poskusi !!!!!

Lp Rajko

Ne dela. :shrug:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

RajkoRajko

Sem mislil,da ti bo uspelo pa izgleda precej bolj zapleteno.Jaz sem nekaj poskusil pa sem potem odnehal z istimi problemi.Upam ,da priskoči URŠA na pomoč jaz iščem dalje.

Lp Rajko

Pihe

Izgleda, da je moj WsWin fasal gripo. :icon_lol:
V času, ko me ni bilo doma, je preprosto zatrokiral.Vzroka še nisem našel.Po resetiranju PC-ja se WsWin sicer naloži, vendar ostane v položaju peščene ure in ne mrdne.FTP uploader in Weatherlink normalno filata in pošiljata podatke, WsWin pa nič. Tako mi nekaj govori, da imam PC zabasan, da bom prvo s kako defragmentacijo poskusil, pa še kako kramo dol zmetal, pol pa da vidimo. :icon_question:
Če ima kdo kako idejo, kaj ga je ušpičilo, pa le z besedo na dan.
Je pa res, da je delal praktično brez napake več kot leto se mi zdi.
www.bovec-vreme.si

Pihe

Jaz in moj WsWin sva še vedno vsak na svojem bregu.Jaz vpijem nanj, on me ne jebe. :icon_haha:
Ampak zdaj vsaj podatke spet pošilja na net.Pri grafiki pa ne najdeva skupnega jezika. Po vseh možnih resetiranjih tako PC, kot WsWina je rezultat sledeč:
Po resetu lepo shrani zaostale podatke(se vidi, ko utripa), tudi pokaže graf do tistega trenutka in ob naslednji osvežitvi blokada! Niti čas, niti podatki se v spodnji vrstici ne spremenijo, za nameček pa izginejo še grafi.Skratka, ne mrda. Podatke pa pošilja na spletno stran(najbrž mu moram bit za to še hvaležen,hehe).Ima še kdo kako idejo, kako ga spet poslušnega nardit? :icon_exclaim: :icon_question:
www.bovec-vreme.si

urša

Ker se ti ustavi pri izdelavi grafov ga je sigurno zmotil sočasno delujoč proces.PrtScr izdelava grafov je pač slaba stran Wswin.
Da se ne bosta grdo gledala enostavno shrani Config datoteko in za vsak slučaj še podatke.Popolnoma odstrani Wswin (ampak res popolnoma) in ga na novo namesti.
Če nimaš vremenskega PC-ja, imej vsaj Wswin na ločeni particiji.

Pihe

@Urša hvala.Zadeva je preveč kompleksna in dolgotrajna, da bi se jo lotil danes.Bo počakalo na vikend. :shrug:
Podatki so na voljo, brez grafov še kak dan pa tudi noben ne bo zbolel upam. :icon_haha:
www.bovec-vreme.si

kire

Mene pa zanima,kje se lahko ta program kupi.
Vreme je bilo, je, ter vedno bo.
LP. kire

gradiščan

max

WSWin se mi je obesil. Vse sem ugasnil, resetiral, zdaj mi pa ne zazna več WMR. Sem poskusil vse, vendar zaman :icon_question:

max

Končno :icon_wink:. Vidiš MaVeRiCk, to se pa nisem spomnil :icon_rolleyes:, hvala

joze

Citat od: max dne 03. Marec 2008, 12:33:56
Končno :icon_wink:. Vidiš MaVeRiCk, to se pa nisem spomnil :icon_rolleyes:, hvala

@max, kako si po ponovni inštalacji wswina naložil stare podatke? :icon_question:

polo

Citat od: MaVeRiCk dne 03. Marec 2008, 14:50:03
Nič ni treba nalagati starih podatkov, ker vse ostane v spominu :icon_wink:

Če odstraniš vse od WSwin-a nikjer nič ne odstane"v spominu"!

uti

Če ročno zbrišeš mapo Wswin na disku, pol logično da ne ostane nič, če pa program samo deinštaliraš pa datoteke s prejšnimi podatki ostanejo, in mapa Wswin tud..
Vremenska postaja Žiri  - http://freeweb.t-2.net/anze/vreme/index.htm

joze