ZEVS Forum

Serije STORM CHASERS na Discovery

Začel/a MaRkUš, 22. Junij 2008, 11:52:28

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Aquatic

Na Discovery se danes 14.01.2009 ob 21. uri začne 2 sezona Storm Chasers. :icon_wink:
Davis Vantage Pro2

blazek

Da ne boste pozabili gledat serije. :icon_wink:

lolcho

full hudo tale serija kdaj bo pa nasledna epizoda :bouncy:
Vreme je zakon :) :) !!wmr 928nx

_Roba_

Stormchaser

Ja nisem mogel kaj, kot da si potegnem iz interneta celotno 2.sezono.Vse kar bom povedal je  :zaba: :zaba: :zaba: :zaba:
Neverjetno, neverjetno in še enkrat neverjetno.Sej sem videl že velik oddaj in filmčkov ampak tole je pa najbolj kar sem do zdaj videl.Upam, da bo tud 3. sezona in se je že veselim.LP

lolcho

danes ne pozabite na storm chasers na discovery!

mihav

jao...s tem oklepnim vozilom pa nimajo sreče :icon_rolleyes: prvo zlomitev gredi, potem pa še izguba koles :icon_rolleyes:
Global warming is a lie;)

lolcho

nevem zakaj pri meni učeri ni bilo podnapisov . prejšnjič so bili.
drgač a ful zakon :buttrock:

snowflake

Citat od: lolcho dne 22. Januar 2009, 18:04:43
nevem zakaj pri meni učeri ni bilo podnapisov . prejšnjič so bili.

vsa sezona še ni prevedena....drugač pa mislim, da bi lahko tega TIVa zrihtal kot je treba, mislim, kako ti lahko odpadeta ob zadna kolesa?
drugače, pa hudo.
Snow4All!

MaRkUš

Pa tolk je hvalu TIV-a kolk je boljši od prejšnga..
Sam izguba časa s popravilom. :banghead:

mihav

Se vidi kako izgublja živce... :icon_mrgreen: drugače pa verjemite da je vsepovsod malo scenarija... :icon_wink: da malo popestri dogajanje :shrug:

mihav

Citat od: snowflake dne 22. Januar 2009, 19:23:27
vsa sezona še ni prevedena....drugač pa mislim, da bi lahko tega TIVa zrihtal kot je treba, mislim, kako ti lahko odpadeta ob zadna kolesa?
drugače, pa hudo.
no sj eno nemore odpast če so pa to dvojne gume :icon_mrgreen: po 4 na gred :icon_wink:

markokorosec.net

Hehe seveda je vse to malce tudi zrežirano oz. je tak scenarij, da je vse napeto. Saj bo v četrtem delu (se mi zdi) tanovega TIV-a (TIV2) zamenjal s tastarim (TIV1), ker od začetka maja, ko smo se srečevali v Oklahomi in Kansasu, niso več imeli tega novega na spregled. Zgleda res ni blo upanja več, da bi zaživel in delal kot mora. So se kar s tem tastarim mal vozili naprej...

Drgač ta fotka TIV1+DOW je iz 23.5.2007, na sredini pa masivni wall cloud...mmmm... "domotožje"  ;D :icon_cry: :buttrock:  Na tem mestu mi je Josh Wurman izjavil nekaj v stilu "Eh I've seen them all, I only look at radar data now...", ko sm ga prašal zakaj ne gre ven gledat kako se prasec vrti :icon_haha: Matr baraba srečna, mi se podimo za vsako ploho v SLO, un se pa skor ne pretegne ob tornadu :icon_lol: Razvajen car, ej ;D

Vsekakor bo tole izjemna serija, ker smo imeli izjemno sezono! :buttrock: 4. del bo nor, ko jih bo naguzil tornado v mestu Stuttgart v Arkansasu. Oni so prišli iz juga, mi pa iz severa v mesto. Tornado zadel njih, mi pršli manj kot minuto za njim v razturjeno mesto :icon_kava:

MaRkUš