ZEVS Forum

RAZSTAVA FOTOGRAFIJ CROMETEO V BUJAH

Začel/a gradiščan, 14. Junij 2008, 09:18:24

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

gradiščan

V petek 13.06.2008 so člani CROMETEO pripravili razstavo fotografij različnih vremenskih trenutkov, ujetih v objektiv. Razstava je bila pred tem že odprta v Splitu in Zadru. Poln pričakovanj sem se z Leonoro odpravil v Buje. In izplačalo se je. Fotografije so bile fantastične, da se jih dolgo kar nisem mogel nagledati. Spoznal sem somišljenike in ljubitelje vsega kar je povezano z vremenom ter hkrati dobre fotografe. Pogostitev je bila res dobra, pršut in domača malvazija tudi, glasba istrskega ansambla pa je bila pika na i, res zanimivega večera. Mešanje umetnosti, narave, hrane, pijače in glasbe je bilo popolno! 

Delite tudi vi z menoj nekaj teh trenutkov, ki so zanemarljivi v primerjavi z doživljanjem dogodka v živo.

Otvoritveni govor

"CUBA" o nastanku fotografij in o odločitvi "Crometea" o pripravi razstave:

Tudi Twister in Tađiki sta prišla:

"zakuska"

Po otvoritvi pa smo se prestavili do kulturnega doma, kjer je potekal koncert "Livio Morosin band" - odlična zasedba, ki prepeva v istrskem narečju. Tukaj je bila tudi degustacija vin in pršuta:

Povezava na Crometeo:

http://crometeo.net/site/index.php?module=announce&ANN_user_op=view&ANN_id=2787

Pihe

Več kot super! :clap:
Smo tudi mi sposobni spravit skupaj kaj takega? Kvalitetnega materiala se tudi nam ne manjka. :icon_wink:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

Cumulonimbus

Kakšne fotke :icon_eek: Nekateri so posneli izjemne fotke, res sploh tiste iz okolice Gospiča in pogled na morje ter Velebit  :drool:

lp
Član ZEVS :)

blazek

Odlična reportaža.

JE pa to že tretja crometeo razstava slik.

Tiste slike niso iz okolice Gospiča. Ampak se avtor piše Aleksandar Gospič. :icon_wink:

gradiščan

Citat od: Pihe dne 15. Junij 2008, 10:10:51
Več kot super! :clap:
Smo tudi mi sposobni spravit skupaj kaj takega? Kvalitetnega materiala se tudi nam ne manjka. :icon_wink:

Vsekakor sva z Leonoro že v idejnem projektu in kaj več bom jutri ali pojutrišnjem napisal. V zelo kratkem času bi se dalo uredit vse skupaj.. No, sej pravim, jutri kaj več o tem.. :icon_arrow:

Astra

Neverjetne fotografije, najbolj fascinantna pa je aktivnost Hrvaških kolegov. Mislim pa, da imamo tudi v Sloveniji veliko takšnega materiala, ki bi ga zbrali od članov ZEVS-a in foruma. Robert, vidim, da si bil tudi ti prisoten ob Twisterju in Tađikiju in da ste vsi skupaj uživali. Čestitke.  :icon_wink:
VP Komenda - http://komenda.zevs.si       |      VP Vrhnika - http://vrhnika.zevs.si

Cumulonimbus

Citat od: blazek dne 15. Junij 2008, 13:19:39
Odlična reportaža.

JE pa to že tretja crometeo razstava slik.

Tiste slike niso iz okolice Gospiča. Ampak se avtor piše Aleksandar Gospič. :icon_wink:

Sem se zmotil, sem mislil da je to iz okolice Gospiča, pa ne zato ker se gospod tako piše, ampak zato ker večkrat ko gledam zimske fotoreportaže na Crometeu večkrat zasledim takale fotke, avtor "Velebitska Bura" večkrat fotka v okolici Gospiča zatorej sem tudi mislil da je iz tamkajšnje bližnje okolice :icon_wink:

lp   
Član ZEVS :)