ZEVS Forum

Trenutno vreme [1.6 - 15.6 2008]

Začel/a walter76, 01. Junij 2008, 00:22:21

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Cumulonimbus

Take nevihte pa že dolgo ne, res da vmes ni nobenih trdih dodatkov, predvsem je tu močan veter kateri piha s sunki krepko preko 70km/h :icon_eek:, močan dež je nekoliko oslabel, predvidevam da je padlo v pol urah kake 20-40mm dežja, ker sem kakih 4 km J od doma, ne morem poročati kako je zgoraj v kamniku, lahko samo rečem da je tule noro, voda dere v potokih, na travniku je vode že precej in močan veter kateri je marsikje verjetno naredil škodo, več pa jutri ko se stvar umiri :icon_arrow:

lp
Član ZEVS :)

ŽUPMART

Še vedno švigajo strele, iz Mengša pa poročajo o toči, s premerom do 1 cm... :icon_question:
Samo da ni kaj narobe z dežemerjem... :shrug:
Trenutno čakam, da še malo neha padat...nato pa strele action! :clap:

Lahko kdo iz Kamnika pove količino padavin? Paradolf? :icon_question: :icon_wink:

blazek

JAz sem bil na munjolovu. Uspelo mi je ujet kar precej strel. Vrjetno bom šel še malo lovit, kajti o padavinah pri na ni še ne duha ne sluha. Sem pa opazoval precej mogočno nevihto na Štajerskem, tam bi znala toča kar dobro oklest pridelek.

Je še precej toplo, s temperaturo 20,4°C.

walter76

Vidim da se dogaja...mimogrede a komu odpre Arso stran ?
PORTOROŽ oblačno,brez padavin in brez mučne  sopare...
Prijatelj vremena !

hrošč

Spet grmi, ampak nimam pojma iz katere smeri. Radar se vedno mrtev, z bilogoro kaj malo pomoci..nekaj zgleda JV od nas.

Ciklon

Citat od: walter76 dne 02. Junij 2008, 22:11:19
Vidim da se dogaja...mimogrede a komu odpre Arso stran ?

Meni jo ne odpre.  :shrug:

Tule le še rahlo dežuje po nevihti z nalivi. V okolici grmi.
Raj je v naravi :buttrock:

alan

Vse se je umirilo. Dobil smo nekaj toče. Scal in pihal je pa k pr norcih.

blazek

A so se JEsenice utopile, kajti tam za zadnjih 24ur kaže kar 101mm padavin. Me zanima če je resnično toliko padlo. :suspicious:

robi14

Pri nas rainrate 15 mm/h, vendar na trenutke kar močno zliva...  :icon_wink:
Bo vsaj vrt malo zalilo!

Dežuje pa že kake pol ure... Grmi in bliska pa le toliko, da vemo da je nevihta

Smučar

Pravkar sem se peljal od Zaloga do Centra, vse naokoli se divje bliska in grmi, v LJ pa suho ko poper. :icon_surprised:
Lahko bi vsaj malo zalilo, tukaj je že prav suša...

Ciklon

Tukaj je od 21:20 ure padlo 10mm dežja.
Še vedno pa rahlo dežuje.
Raj je v naravi :buttrock:

MaRkUš

Jutri objavim slike strel nad Kamnikom!!! :icon_biggrin: :drool:

zigarrdo

Citat od: Smučar dne 02. Junij 2008, 22:24:37
Pravkar sem se peljal od Zaloga do Centra, vse naokoli se divje bliska in grmi, v LJ pa suho ko poper. :icon_surprised:
Lahko bi vsaj malo zalilo, tukaj je že prav suša...

Se strinjam, prav hinavsko suho je, vsepousod štejete mm, tukaj pa NIČ, morda še kaj ponoči, ...
Temp. +18.6°C  vlaga = 70%
Everywhere you go you always take the weather with you

H2o

Žiri - trenutno dežuje, T = 15.9°C, zaenkrat smo natočili 38l. Prej so bili močni nalivi, max rainrate čez 250 mm/h.. vendar bi ta podatek jemal z rezervo. Uglavnem pestro, ni kaj.

lp

stog