ZEVS Forum

Trenutno vreme [1.6 - 15.6 2008]

Začel/a walter76, 01. Junij 2008, 00:22:21

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

paradolf

Ob 6h zmerno oblačno in +17.4°C.
Na štajerskem pa že nevihta navsezgodaj. Tudi na gorenjskem se vije nekaj razpadajočega.

Kot sem predvideval so včeraj Gameljne dobile lepo nevihtico. Dežemer je pokazal 12.8mm. :icon_smile:

Bomo videli kaj bo prinesel današnji dan.
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

medica

Na Jesenicah od polnočne nevihte 38,3 mm padavin...  :icon_eek: ni slabo  :icon_wink:

stog

Citat od: medica dne 02. Junij 2008, 07:53:58
Na Jesenicah od polnočne nevihte 38,3 mm padavin...  :icon_eek: ni slabo  :icon_wink:
Ja pri vas se je po polnoči začelo dogajat. In rezultat je tole:

Kaj je bilo šele na Mežakli in dolini Radovne... :icon_arrow:
Celica z odbojem ves čas med 50 in 60dbz je skoraj dve uri stacionirala na mestu.

indijanc

Gorenjci ne morejo iz zimske idile... :shrug: no malo heca...Očitno pa je res bilo pestro...

http://24ur.com/novice/slovenija/toca-na-gorenjskem.html

Upam, da je čim manj škode...

joze

Ravna pri Ligu, jasno.

Temperatura 27,4 °C

Tmin danes 17,4 °C ob 02:07

Vlaga 33 %

Pritisk 1017 hPa, ustaljen

Ponovno kuha kot v kotlu.

hrošč

Po VP Koseze trenutno prijetnih 23° in 68% vlage :)

bismarck

24.2.2013 - DATUM ZA VREMENSKE ALMANAHE !

blazek

TAm kjer bo prišlo do boj stacionarnega proženja padavin, bi znalo kar precej past. Te padavine se prožijo nad Dinarsko pregrado in nad Julisjkimi Alpami.

hrošč

Kriza..zdajle sem pogledal radar po par urah in vidim samo stacionarno prozenje...spet bomo moral meti sreco da se nam nad glavo kaj skuha :icon_exclaim:

oleg

no soparno in kuha prd parami minutkami je začelo grmeti la lahko da bo kaka ploha
trenutni podatki so taki 27 celzija vlaga 44 % rahlo vetrovno smer pa sever
ja pritisk pa 1017 milibarov pada  :icon_wink:
oleg

stog

Zaenkrat proži nalive skoraj izključno le na pregradah in večjih hribih.
Slavnik, Vremščica, Nanos, Sp. bohinjski greben, Kamniške Alpe, Trnovski Gozd, Kokoš, Čičarija, Gorski Kotar in Javorniki.
Drugod zaenkrat praktično ni bilo niti kaplje.
Malo sem pesimist za danes.

bismarck

čez kake pol ure bi znalo biti hudooooooo..tut v lj.  :drool: :drool: :icon_wink:
24.2.2013 - DATUM ZA VREMENSKE ALMANAHE !

Cumulonimbus

fantje brez panike, proženje se še dobro začelo ni, počasi se bo vse skupaj premaknilo proti centru slovenije in takrat bo marsikje veselo, boste videli obljubim :drool: :icon_arrow:

pri meni rahlo oblačno

27.5°C

...."rompompom še ne gremo domov"  :icon_lol:

lp
Član ZEVS :)

blazek

Ena huda celica je eksplodorala JZ od Ajdovščine. Tam bi znalo kar precej škode aredit, razen če radar laže.

Pri nas je spet bolj sončno, temepratura je prilezla do 27,5°C, sparina. :suspicious:

andro

Gledam radar in je vedno bolj zanimiv, pri vsakem refreshu je več Slovenije pokrito s kakšnimi flekci.

Moji podatki sicer:
današnji TMax ob 13:58, 25.6°C
Trenutno
T: 21,7°C, ob dveh je začelo kar hitro padati
47% vlage
veter kakšen m/sec, nič posebnega
1017mbar, rahlo pada
se oblači, a zaenkrat nič posebnega, niti nimam pretirane potrebe po kakšnih trdnih delcih. V Trzinu sicer precej soparno (kar se pozna tudi na obnašanju ljudi - ravno prej me je na cesti ena kura z avtom nataknila, grr).