ZEVS Forum

Trenutno vreme ( od 15. 04 - do 30. 04. 2008)

Začel/a Mamut, 15. April 2008, 05:22:49

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Ciklon

delno oblačno
T = +10,3°C
RH = 98%
p = 1002mb - raste
Padavine: 12,9mm
:icon_wink:
Raj je v naravi :buttrock:

ŠTROMAR

Temperatura 10,9 °C, oblačno in brez vetra. Današnji izkupiček zaenkrat 11,9 litra mokrote.

march

V Laškem se je med 16 in 17. uro nekajkrat pošteno vlilo, pred tem je bilo nekaj grmenja; padlo je 15,7 mm dežja.
V Petrovčah je padlo le 9,8 mm dežja.

Lp, March

Ciril

V MS nič posebno pretresljivega, padlo 6.6 mm dežja.

LP Ciril

paradolf

Od jugozahoda se zopet nekaj razdrobljenega bliža.
Morda še malo popravi današnji izkupiček 13 mm.
+10.5°C

Če ste zato mi pošljite količine današnjega dne jutri tekom dneva na ZS ali pa jih bom razbral iz vaših postov pa dam malo skupaj tako da bomo imeli na enem mestu. :icon_smile:
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

matjazp

Citat od: paradolf dne 21. April 2008, 21:15:45
Od jugozahoda se zopet nekaj razdrobljenega bliža.
Morda še malo popravi današnji izkupiček 13 mm.
+10.5°C

Če ste zato mi pošljite količine današnjega dne jutri tekom dneva na ZS ali pa jih bom razbral iz vaših postov pa dam malo skupaj tako da bomo imeli na enem mestu. :icon_smile:

Hmm... a ni skywarn nekaj časa nazaj želel zbirati te podatke...zadnje čase pa popolnoma izginil s foruma...skoda ker njegovi prispevki so bili sila zanimivi...

Moji podatki:
T=8,4*C
Vlaga=90%
Tlak=999mBar

Padavine v tem poslabšanju: 10,8l
in mislim da smo za danes končali...

lp
M

Lepega vremena in sitega trebuha se človek naje

Pihe

Citat od: matjazp dne 21. April 2008, 21:54:59
Hmm... a ni skywarn nekaj časa nazaj želel zbirati te podatke...zadnje čase pa popolnoma izginil s foruma...skoda ker njegovi prispevki so bili sila zanimivi...

Kolikor ga poznam, ne rečem dvakrat ta te podatke še vedno ne zbira. :icon_biggrin:

Tu še vedno konstantno dežuje.Tudi pihalo je en čas do 26 km/h.
Trenutno 24,8 mm in odločil sem se, da štartam na 300 mm ta mesec! Manjka mi še 40 litrov.Peace of cake for chicken ass. :icon_haha:
Letos že 840 mm!
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

Roger

alan

Citat od: Mamut dne 21. April 2008, 17:07:43
Prenehalo deževat, rezultat pri meni 11.9 mm dežja.  :drool:

Isto je nameril Rezman v Tunjicah 11,9 mm :icon_biggrin:

Kako smo si enaki. Pri meni isto 11,9mm

hrošč

Spet dezuje..tokrat radar ne laze. Kar mocna plohica.

Rotty

Podarjenemu snegu se ne gleda v višino :icon_wink:

blazek

Citat od: Pihe dne 21. April 2008, 22:07:08
Kolikor ga poznam, ne rečem dvakrat ta te podatke še vedno ne zbira. :icon_biggrin:

Tu še vedno konstantno dežuje.Tudi pihalo je en čas do 26 km/h.
Trenutno 24,8 mm in odločil sem se, da štartam na 300 mm ta mesec! Manjka mi še 40 litrov.Peace of cake for chicken ass. :icon_haha:
Letos že 840 mm!

Pihe, a rečeš unmu tam zgoraj, da naj mal obrne smer vetra. Da ne bo skos ta vražji JZ veter pihal. Medtem, ko smo pri nas komaj prilezli nad 50mm, se ti meniš o 300mm. Tolk, kot je pri tebi v dobrih dveh dekadah vrglo, je pri nas v štirih mesecih. :icon_eek: :icon_smile:

Pihe

Citat od: blazek dne 21. April 2008, 22:50:34
Pihe, a rečeš unmu tam zgoraj, da naj mal obrne smer vetra. Da ne bo skos ta vražji JZ veter pihal. Medtem, ko smo pri nas komaj prilezli nad 50mm, se ti meniš o 300mm. Tolk, kot je pri tebi v dobrih dveh dekadah vrglo, je pri nas v štirih mesecih. :icon_eek: :icon_smile:

Hehehe.Tokrat nas misli pa res utopit zgleda.Še en podatek: V lanskem letu do konca meseca aprila le 469 mm, letos do sedaj praktično 100% več! Letos bo zagotovo eno izmed bolj namočenih let.Upam, da bo vsaj v glavni turistični sezoni uni zgoraj pipo zaprl, drugače pa ne bo dobro za moj biznis. :icon_exclaim:
Trenutno 27,2 mm danes.Še dežuje z nežnim rainrate 4,4 mm/h. :shrug:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

kekec46

no pri nas tudi dežuje ...
t: 7,3
p: 1002,0 pada
danes: 12,9 mm ( pričakujem še nekaj padavin ... kaj bo bomo vidli zjutraj  :shrug: )
ta mesec: 233,5 mm (verjetno je kaj več, ker po testiranjih dežemerja, mi kaže premalo  :icon_rolleyes:)
skupno : 533,5 mm (vanj ni všteto 0 sneg, ker dežemer ni ogrevan)

LP

Cumulonimbus

Pri meni je nekaj časa nazaj deževalo, sedajle pa rahlo dežuje, padlo je novih 1.3mm. dežja to pa pomeni da je današnja količina dežja zaenkrat 15.9mm. dežja :icon_wink:

do polnoči pa po radarski sliki sodeč lahk pade še kak mm :shrug:

lp
Član ZEVS :)