ZEVS Forum

Zahtevaj napoved

Začel/a TWISTER, 15. Maj 2007, 09:04:46

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 2 Gosti gledajo to temo.

tanja

Pomembno vprašanje :icon_mrgreen:
Zanima me, kdaj pribljižno se pričakuje začetek današnjega dogajanja na Bledu in okolici? Bo zdržalo do večera?

walter76

Citat od: tanja dne 23. Julij 2010, 13:32:34
Pomembno vprašanje :icon_mrgreen:
Zanima me, kdaj pribljižno se pričakuje začetek današnjega dogajanja na Bledu in okolici? Bo zdržalo do večera?

Težko..
Prijatelj vremena !

psytoma

Kakšno bo vreme na Hrvaškem - Pašman, naslednji teden?

denc7

lep pozdrav vsem!
mene zanima kakšno vreme lahko pričakujem od četrtka do nedelje, za hrvaško istro!?
hvala  ;)

max

Citat od: denc7 dne 25. Julij 2010, 14:54:12
lep pozdrav vsem!
mene zanima kakšno vreme lahko pričakujem od četrtka do nedelje, za hrvaško istro!?
hvala  ;)

Huh, ravno za ta termin se kaže neko poslabšanje, temperature pod 30°C, in plohnato :shrug:

max

Citat od: psytoma dne 24. Julij 2010, 20:27:08
Kakšno bo vreme na Hrvaškem - Pašman, naslednji teden?

Lepo :icon_mrgreen: , mogoče v četrtek kakšna ploha, vendar bolj kratke sape. Otoki so pač zgodba zase.

viking_dimi

lep pozdrav!
Mene pa zanima kakšno bo kaj vreme ta konec tedna v Velenju. Zanima me predvsem od četrtka pa do nedelje, da se lahko lotimo prekrivanja hiše :) Hvala

Franco

zanima me kako kaže v okolici Bohinja do petka za kakšno pohajkovanje po planinah?

clio_RS

Lahko kdo pove, kako kaže kaj za petek za moj konec, ker gremo v sredo ob Šmarjaka kampirati ?

smotani

Citat od: Franco dne 26. Julij 2010, 16:22:37
zanima me kako kaže v okolici Bohinja do petka za kakšno pohajkovanje po planinah?

Mene pa zanima za Bohinj za nasledni teden od torka do sobote?

max

Citat od: clio_RS dne 26. Julij 2010, 17:18:59
Lahko kdo pove, kako kaže kaj za petek za moj konec, ker gremo v sredo ob Šmarjaka kampirati ?

:icon_question: Malo čudno postavljeno vprašanje ampak če imaš nepremočljiv šotor, boš v Četrtek na suhem. :icon_mrgreen:
Malce zna namočiti v četrtek :shrug:

lukamarti

Pozdravljeni,

zanima me kakšno bo vreme med 30.7. in 4.8. v Medulinu.

Bi bila mogoče bolša izbira Krk ali Rab?

paradolf

Citat od: smotani dne 26. Julij 2010, 17:19:55
Mene pa zanima za Bohinj za nasledni teden od torka do sobote?

Zaenkrat je še predaleč za kakšno resno napoved. Modeli nakazujejo nekoliko nižje temperature, o padavinah pa raje ne bi. Vprašaj tam v četrtek ali petek. Se bo morda že kaj bolje vedelo.

Citat od: viking_dimi dne 26. Julij 2010, 15:54:36
lep pozdrav!
Mene pa zanima kakšno bo kaj vreme ta konec tedna v Velenju. Zanima me predvsem od četrtka pa do nedelje, da se lahko lotimo prekrivanja hiše :) Hvala

V četrtek je predvideno poslabšanje s padavinami in nevihtami. Predvidoma naj bi se začelo že sredi dneva v vašem koncu. V petek tudi še  možnost manjših padavin. Šele v noči na soboto bo kot kaže suho vreme , ki naj bi zdržalo verjetno cel vikend. Verjetno premalo za prekriti celo streho...ali pač :icon_question:

Citat od: Franco dne 26. Julij 2010, 16:22:37

Jutri lahko računaš na suho dopoldan z nekaj sonca, popoldan pa bo bolj spremenljivo in možnost ploh ter posameznih neviht.
Sreda kot kaže bo še najlepši dan v teh štirih dneh, saj predvidoma ploh ne bo. Bo tudi nekoliko topleje. Četrtek in petek obisk gora odsvetujem. Predvsem v četrtek pred in ob fronti bodo tudi nevihte.

Citat od: lukamarti dne 26. Julij 2010, 20:00:19
Pozdravljeni,

zanima me kakšno bo vreme med 30.7. in 4.8. v Medulinu.

Bi bila mogoče bolša izbira Krk ali Rab?

Prvi dan ravno prehod fronte, nato pa naj bi bilo par dni lepo in po osvežitvi tudi topleje. Morda v torek -sredo zopet nekaj padavin a je še nesigurno. Glede prehoda fronte, pa sama lokacija ne bo toliko pomembna, saj bo fronta segla tudi do srednje Dalmacije
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

lukamarti

Citat od: paradolf dne 26. Julij 2010, 22:09:13

Prvi dan ravno prehod fronte, nato pa naj bi bilo par dni lepo in po osvežitvi tudi topleje. Morda v torek -sredo zopet nekaj padavin a je še nesigurno. Glede prehoda fronte, pa sama lokacija ne bo toliko pomembna, saj bo fronta segla tudi do srednje Dalmacije

Hvala...upam da bo bol suho...

pero

Živjo... zanimajo me Vodice pri Šibeniku od 31. julija - 8. avgusta? Bo kej vroče? =)
pa lep pozdav