ZEVS Forum

Forum: napake in predlogi

Začel/a TgT, 03. Marec 2008, 20:04:51

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

zimazakon

HS UPLOAD mi že od 5. septembra ne pošilja podatkov na internet. Takoj ko se vključi, napiše:
mit server verbinden, potem pa izgine :icon_exclaim: A bi kdo vedel ,kaj ga muči :icon_question:
Davis Vantage Pro2 Plus
www.zimazakon.si

Vreme

Citat od: zimazakon dne 13. September 2008, 08:17:24
HS UPLOAD mi že od 5. septembra ne pošilja podatkov na internet. Takoj ko se vključi, napiše:
mit server verbinden, potem pa izgine :icon_exclaim: A bi kdo vedel ,kaj ga muči :icon_question:

A si spremenil up. geslo, katerega sem ti poslal???. :icon_arrow: Nov strežnik novo geslo!!  ;D

zimazakon

Hvala kolega @Vreme za pomoč :praise:
Vse spet deluje kot je treba :bouncy:
Davis Vantage Pro2 Plus
www.zimazakon.si

Vreme

Pihe

Prva napakica odkar smo na novem.Mislim, da ni nič posebnega,ampak je vseeno dobro, da se jo zabeleži. Po nekaj osvežitvah, se je stran ponovno prikazala. :icon_wink:

-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

piskec

Spoštovani Profesor Pihe!

Vam pa res uspe najti še tako obskurne napake!

Jej, jej.

S spoštovanjem,
Vaša Raca!

:buttrock:

zelva

Živjo!

Iz ene lokacije nikakor ne morem priti na forum:

in ko grem na predlagani IP:

Večinoma sem na lokaciji, kjer z dostopom nimam težav, vendar je škoda, če kakšen radovednež, ki želi prvič priti na forum nima dostopa.

Drugače pa je novi forum super! :clap:

Georgje

Meni pa forum v IE dela v FF pa ne  :icon_haha:

piskec

Obadva morata imeti nekje v hosts datoteki vpisan še stari naslov in IP za forum!

Najbrž še od kakšnih prejšnjih težav!

Kakšen ctrl-F5 in brisanje piškotkov, temp zadev pa tudi pomaga, še posebej Mozzili.

ŽUPMART

Rahlo pogrešam tiste povezave nazaj tudi spodaj. Na prejšnjem forumu je bilo to zrihtano, tu pa ni, pa bi zelo prav prišlo. :icon_wink:
Govorim o tem: ZEVS Forum > ZEVS forum > Problemi - napake - predlogi > Pošlji odgovor ( Odg: Forum: napake in predlogi )

piskec

Župi, spodaj imaš "Pojdi na"! A tisto ni ok?

Jaz imam obrnjen vrstni red sporočil (zadnja sporočila so na vrhu) in nimam teh težav.  :)

Spc

Citat od: piskec dne 15. September 2008, 19:57:07
Obadva morata imeti nekje v hosts datoteki vpisan še stari naslov in IP za forum!

Najbrž še od kakšnih prejšnjih težav!

Kakšen ctrl-F5 in brisanje piškotkov, temp zadev pa tudi pomaga, še posebej Mozzili.

Ali pa proxy server, ki se že ni update-al en lep čas.
:smash:

ŽUPMART

ŽUPMART

Z večih strani sem slišal pripombe, da jim ne dela forum, niti novi portal. V čem je point, se da odpravit napako?

piskec

Hm, kaj jim pa napiše? Ve kdo povedat?

Brez napake je težko vedet, kaj se dogaja. Še posebej, če ostalim dela.