ZEVS Forum

Napoved vremena [1.6. - 15.6.2007]

Začel/a AndrejR, 05. Junij 2007, 07:53:18

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

alan

Jest pa verjamem da bodo take visoke temperature. Ker lansko leto je blo tako mislim da v Veliki Britaniji in ne vem zakaj ni možno tud pri nas. Vendar pa vseeno verjamem da se bodo napovedi spremenile.  :icon_wink:

Trocki

Upam da več kot 35 stopinj ne bo, ker če bo prisotna vlaga, ter s tem tudi nevihte, zna biti ubijalsko.  :banghead:
Samo enkrat se morajo tud te nevihte končat.

Vreme bo! :)

Cumulonimbus

res je enkrat se morajo končat sam se morjo nato potem spet enkrat začet :icon_rolleyes:

lp
Član ZEVS :)

Astra

Takole napoved sem na željo radia Orion posredoval za naslednje dni - naj me "Zevs" varuje pred blamažo  :icon_haha: Aja, sej je tud ARSO kdaj mimo usekal  :icon_biggrin: V petek grem službeno v Istro, če bo kaj pametnega, bom naredil par fotk, nostalgija na dopust me že daje  :icon_haha:

15.06.2007 - NAPOVED ZA ARGONAVTSKE DNEVE NA VRHNIKI: Nad našimi kraji se bo v prihodnjih dneh še naprej zadrževalo območje enakomernega zračnega pritiska. Tako bo v naslednjih dneh pihal zmeren JZ veter, ki bo nad naše kraje prinašal razmeroma topel in občasno tudi bolj vlažen zrak. V petek 15. junija bo v glavnem suho vreme z jutranjimi temperaturami med 14 in 19°C ter dnevnimi temperaturami med 23 in 28°C, v noči na soboto 16. junija nas bo dosegla oslabljena hladna fronta, ki bo prinesla nekaj ploh in morda tudi kakšno nevihto. V soboto dopoldne bo pretežno oblačno vreme, rahle padavine bodo postopoma oslabele. V soboto popoldne bo zmerno oblačno in predvidoma suho vreme. V nedeljo 17. junija kaže na zmerno oblačno vreme, popoldne se bo postopoma razjasnilo. V ponedeljek, torek in sredo 20. junija bo poletno toplo in v glavnem sončno vreme s povečano koprenasto oblačnostjo v popoldanskem času. Dnevne temperature bodo segale med 25 in 30°C!
VP Komenda - http://komenda.zevs.si       |      VP Vrhnika - http://vrhnika.zevs.si

TWISTER

uf Astra, najine napovedi se malo razlikujejo :icon_haha: jaz sem pa za danes dal na portal opozorilo za močne nevihte na Z in J države :icon_lol: ti imaš pa plohe in kako nevihto :icon_haha: res smo dobri :icon_lol:
mislim da imamo vseeno dobre pogoje za ohranitev močnih celic iznad S ITA..

za Nem. pa GFS predvideva nastanek spoštovanja vrednega MCS-ja :icon_eek:

blazek

Nemci in Poljaki bodo danes imeli zelo pestro vreme. Saj Estofex obeta squalline, močne nalive in poplave zaradi bolj počasi  premikajočih se neviht. Poleg tega je verjetnost da se pojavi kje funnelcloud in pa tudi tornado.

GFS je nekoliko omilil vročino za prihodnji teden.