ZEVS Forum

Trenutno vreme [10.5. - 31.5.2007]

Začel/a urša, 10. Maj 2007, 20:54:35

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

TWISTER

Robi svaka ti čast za uno strelco...a imaš kako posebno metodo za podnev strele slikat... :icon_question: mene ta svetloba vedno matra :icon_question:
drugače pa pri nas ST 20mm do sedaj...danes računam na vsaj 30mm če ne več :icon_wink:

MINIMAX

Vič
že od jutra (razen nekaj kapelj) ostaja suho

MINIMAX
MINIMAX
Lj-Polje

jože

Trenutno oblačno, v tem poslabšanju je do zdaj padlo 46 l/m2, pihe je napovedal da bo do
večera padlo 200 l/m2, bomo videli. :icon_smile:

paradolf

Citat od: TWISTER dne 28. Maj 2007, 09:48:47
Robi svaka ti čast za uno strelco...a imaš kako posebno metodo za podnev strele slikat... :icon_question: mene ta svetloba vedno matra :icon_question:

Podnevi jaz kar filmček posnamem pa potem tist "frame" spremenim v fotko. Sicer mi fotoaparat naredi le 30 "frame-ov" na sek. a je kot kaže dovolj. :icon_wink: Je pa res da potem kvaliteta ni dobra, saj je taka fotka pri meni velika le 40kb. :shrug:
Ponoči pa sedaj s tem fotoaparatom še nisem imel prave priložnosti za lov na strele. :icon_twisted:
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

Smučar

Pri meni padlo včeraj 17mm, skupno maja pa 97mm  :drool:

Sicer sm bil pa od petka na Pokljuki, kjer je bilo celo soboto suho z JZ, v soboto zvečer se je pa začela veselica. Cel večer se je konstantno bliskalo, grmelo skoraj nič. Okoli 21.00 je začel tudi padat, in verjetno celo noč, ker je zjutraj še vedno padalo. V nedeljo pa cel dan dež, okoli 10h so se začele vmes tudi nevihte. Kar dobro se je zlivalo z vmesnimi prekinitvami, popoldne pa kar konstanten zmeren dež in zamolklo grmenje. No, zvečer sm v LJ-Polju videl ob cesti nekaj kar je bilo podobno snegu, kasneje sm zvedel za točo :icon_exclaim: :drool:

Zdajle pa suho, oblačno, ampak se sonce prebija skozi oblake :icon_cry:  Upam, da bo kmalu spet kakšna akcija, tale dž in nižje temperature mi kar sedejo.  :icon_biggrin:

maestro

skozi oblake se kažejo sončni žarki, skupno do sedaj pri meni približno 30mm.
VP Bohinjska Bistrica
http://meteo-bohinj.si

Jernej

Oblak se je utrgal in lije iz škafa.

paradolf

Citat od: Jernej dne 28. Maj 2007, 12:29:23
Oblak se je utrgal in lije iz škafa.
V tem padavinskem pasu imaš res srečo da si ravno na pravem mestu :icon_wink:
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

Snoop

V Mariboru je pravkar pričelo deževat  :icon_sad:
I LeT My Little HoMiEs RiDe On YoU

urša

V Švici in Nemčiji ponekod sneži do 600m.
Na 1200m je zapadlo tudi 25cm snega :shrug:

ŽUPMART

Pri nas sonce, na nebu pa se že pojavljano oblaki.  :icon_wink:

14:33
Temp 24 °C, piha severovzhodnik s 5 km/h, Vlažnost 55%, pritisk 993,5 hPa in pada.  :icon_wink:
Tmx je bil zaenkraz 25,3 °C ob 13:40, tmin pa 12,2 ob 03:45,  :icon_wink:

blazek

zimska idiola v Andermattu v Švici

TWISTER

Citat od: URŠA dne 28. Maj 2007, 14:33:05
V Švici in Nemčiji ponekod sneži do 600m.
Na 1200m je zapadlo tudi 25cm snega :shrug:

no to je zame prava fronta...ne pa tiste fronte pri katerih imaš najprej kratke hlače pol ko gre pa mimo pa tri četrt :icon_haha:

temp. se je dvignila do 22 stopinj, vlaga raste(46%) fronta pa prihaja v S jadran...pestro bo...sam škoda ker nimam avta, ker so mi vlomil in šipo razbil kreteni :icon_cry:

alan

TWISTER a te bodo zdej v Nemčijo povabil ko je kar naenkrat mraz pa sneg?  :icon_haha:

Komenda
sonce se kaže

indijanc

pred današnjim rock'n'rollom pa še dve sliki od včeraj...