ZEVS Forum

Trenutno vreme [10.5. - 31.5.2007]

Začel/a urša, 10. Maj 2007, 20:54:35

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

TWISTER

sem skoraj zihr da je bila to "vodena" strela... ime je seveda dobila po svojem švohizmu :icon_biggrin: ampak se velikokrat zgodi da najprej udari vodena in potem po isti poti ognjena...to pa je potem malo drugače, ampak glede na to da to iz avta snemaš ni nobene nevarnosti, če pa bi slikal s stojalom je pa to malo drugače :icon_exclaim:

jože

Pri nas je včeraj padlo 12 mm, dežja.

Trenutno je jasno...

blazek

Tudi pri meni je popolnoma jasno s temperaturo 24,2°C, jutranji Tmin je bil 12,8°C, vlaga je 44%. Danes gremo proti 30-tki, razen če se ne bo prej kaj neviht skuhalo. :icon_lol:

paradolf

Ja Maverick imaš pa ti trenutno v tvoji bližini eno lepo rdečo pikico na radarju Lisca :icon_wink:
Se že dogaja :icon_wink:
Here we go again :bouncy: :bouncy: :icon_razz:

In še fotka Maverickovega oblaka kjer je tudi verjetno parkrat zagrmelo:
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

medica

Je danes mogoče premalo vetra, da bi se lahko razvile večje celice?  :icon_question:

jože

Pri nas pa samo 50 l/m2, in je precej suho...

gradiščan

Gradišče..že dobre pol ure južno od mene na robu slavniškega pogorja tolče kot zmešan...dobro je vidno tudi na radarju Lisca..temperatura pada kar dobro...iz 28.2 ob 14 uri...do trenutne 25.6 stopinje..tlak 1011,1 HPA..

grizli

V Kočevju je soparno pretežno jasno

-temperatura 26,7°C
-tlak 1014 hPa
-vetra ni

lpP
grizli ma vas rad

blazek

pretežno jasno in 28,3C, vlaga 34%, piha veter vzhodnih smeri do 4m/s

jože

Trenutno še vedno 29,5 :icon_eek: Max 30,8 tole je že pravo poletje.
V daljavi grmi...

MINIMAX

LJ-Polje
17:50
pret. oblačno, prihajalo je grozeče iz smeri Domžal a se počasi že razkraja
27°C
50%
1013mbar
MINIMAX
Lj-Polje

Mamut

Vreme v Nevljah

pretežno oblačno  :icon_eek:

temp. + 22,6 C  danes max. + 28,8 C

1014 hPa pada

67 % vlage

veter SV 0,7 km/h

vidljivost dobra

Danes je naša okolica ostala suha,čeprav je kazalo da bo spet padalo pa razen par drobnih kapljic ni bilo nič, seveda je pa grmelo in

bliskalo v okolici. :icon_eek: :icon_biggrin: :icon_wink:

Meverick današnje jutranje padavine so bile v obliki močne rose, ker je tudi pri meni vaga prevagala in tako imaš pol litra rose, izmerjeno. :icon_biggrin: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

hunter

RCZ performance

polo

Delno oblačno in 25,9°C
Tmax je bila 26,6°C

blazek

En prekrasen CB z nakovalom se sveti za Gorjanci, tam nekje v bližini Karlovca.  Polo ga najbrž dobo vidi. Slik pa nimam časa na inernet dat, ker letim v Ljubljano.

Sicer je bil danes Tmax 28,7°C.

Lp Blaž