ZEVS Forum

Trenutno vreme [10.5. - 31.5.2007]

Začel/a urša, 10. Maj 2007, 20:54:35

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

TWISTER

Citat od: piskec dne 15. Maj 2007, 22:21:33
Twister, ti imaš vse simptome navadnega zasvojenca.

Junkie, pravzaprav.

Pejt se zdravt.  :icon_haha: :icon_haha: :icon_haha:

mah sej veš, jaz sem za vreme odgovoren ti pa za birokracijo in sva oba srečna :icon_haha:

ma ne, veš ful mi je zanimiva situacija in vedno ko je kaj takega rad preučim, da naslednjič vem kaj se lahko pričakuje...  :icon_wink:

CROMETEO

Pozdrav i pohvale na novom izgledu foruma!

Split ima 22°C u 22h, a ljetno nije ni počelo. Vedro

TWISTER

Citat od: CROMETEO dne 15. Maj 2007, 22:28:14
Pozdrav i pohvale na novom izgledu foruma!

Split ima 22°C u 22h, a ljetno nije ni počelo. Vedro

ooooooo Rade pozdravljen...ja baš razmišljam od kuda ovaj jak vjetar u LJ, S smjeri, čak do 50km/h :icon_question:

TWISTER

evo jih...vedu sem...matr sem se že ustrašil da se staram :buttrock: :icon_cool: :clap:

CROMETEO

pogledaj kako brzo pada lifted index u istri noćas, atmosfera je vrlo nestabilna moglo bi bit još zanimljivosti slijedećih sati!

blazek

Zdej boš pa vrjetno lažje spal. :icon_wink: Mene tut res zanima, od kod se je vzel ta vetrček, ki prav močno pihlja v Ljubljani.

POzdravljen CM.

Tista celica pa ni tako nedolžna, odboj ima kar precej velik.

Pihe

Jaz sem se danes dobesedno osmešil.Z dežnikom sem šel ob suhem vremenu v službo zjutraj, misleč da bodo tisti ogromni in težki JZ oblaki bombniki odvrgli svoj tovor v moj kotel od KR.In kaj se je zgodilo? NIČ! Zahodno od mene skoraj cel dan nevihte in plohe, isto proti vzhodu....tu pa začuda nič!Vsega skupaj 100 kapelj tako usput.
V tem dnevu se bom zapomnil samo prekrasne oblake, igro barv, igro različnih vrst oblakov...skratka, vsaj to je bilo dano občudovat mi. :shrug:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

hunter

Dobro da mam okno od sobe obrnjen proti zahodu. Daleč proti zahodu se že vsake tolk časa kej pobliska :icon_wink:
RCZ performance

TWISTER

Citat od: CROMETEO dne 15. Maj 2007, 22:33:24
pogledaj kako brzo pada lifted index u istri noćas, atmosfera je vrlo nestabilna moglo bi bit još zanimljivosti slijedećih sati!

pa to je bio i moj glavni AS kad sam pisao prognozu :icon_biggrin:

ja blažek...tale sapica je prav zanimiva...malo bom karte prečekiral da jo najdem od kod se je vzela :icon_question:

edit: PIHE jaz sem si še večjo blamažo naredil... vzel sem marelo in bil zjutraj pameten v službi, ko sem šel pa na malico sem jo pa pozabil in se moker vrnil z malice...  :icon_biggrin:

Lazic

Bolj slabo kaže z nevihtami za osrednjo SLO in naš konec,saj vse skupaj razpada že na zahodu.Pa še radar je vedno bolj bel,prej je še nekaj prihajalo z Avstrije,sedaj pa nič.Mogoče če kaj nastane v Kamniških Aplah ali Karavankah,ampak ne verjamem,to je značilno za poletno soparo.

TWISTER

no pa naredimo malo analizo tega vetra...

gfs ga tako kot ALADIN ni niti zavohal

vir:ARSO
vir: wetterzentrale
ukmo tudi sape ni prognoziral

vir:3bmeteo

mah dvd tudi ne, ne vem...edina razlaga mi je out flow sam mislim pa da nevihte vseen niso tako močne da bi outflow takodaleč segel :icon_question:

Astra

Twister, le dobi razlago za tale veter.  :icon_wink:

Sicer pa kažejo radarji, da se zgodba glede ploh ali neviht za danes počasi že zaključuje. Nekaj je še nad S Italijo, a celice počasi slabijo ...  :wise:

Po mojem če bo sreča, bo kakšen rahel dež kje po Sloveniji, kaj več je pa že mimo  :icon_exclaim:

Nad Balkanom bo jutri verjetno kar lepa kanonjada z nevihtami, pri nas pa morda popoldne kakšna ploha z grmenjem.

Sicer pa imamo na Vrhniki pretežno jasno vreme že od 15 ure dalje.  :icon_wink:

Lahko noč.
VP Komenda - http://komenda.zevs.si       |      VP Vrhnika - http://vrhnika.zevs.si

TWISTER

MAH klinac pojma nimam od kje ta veter, bom jutri prav na ARSO poklical...madona kok me to živcira... une plohe in nevihte na Z se pa skoz neki obnavljajo in premikajo po 100m proti notranjosti... no noč je še dolga, sam je pa že kar hladno...13 stopšinj...veter se je pa umiril

goran_vz

Pozdrav iz Varaždina  :icon_biggrin: kod mene 13°C. puše sjeverni vjetar!

TWISTER

Citat od: goran_vz dne 16. Maj 2007, 00:09:17
Pozdrav iz Varaždina  :icon_biggrin: kod mene 13°C. puše sjeverni vjetar!

pozdravljen Goran... i kod nas je bilo jakog sjevernog vjetra ali je oslabio