ZEVS Forum

Trenutno vreme [10.5. - 31.5.2007]

Začel/a urša, 10. Maj 2007, 20:54:35

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Astra

H2O, zelo lepe slike in res je bila kar konkretna toča pri vas. Maribor z okolico ima pa še eno fešto, ki pa bo po vsej verjetnosti odšla v smeri proti Sl. Bistrici, Celju in naprej proti HR meji.

Kakšna ploha pa še lahko doseže ta večer tudi Z in osrednjo Slovenijo.
VP Komenda - http://komenda.zevs.si       |      VP Vrhnika - http://vrhnika.zevs.si

march

Res je, proti Celju in okolici se bliža izjemna celica, prtoi Pohorju je nastala tema... :icon_eek:

Lp, March

ŽUPMART

Pri nas spet nekaj pridušeno pogrmeva, kot ej preden je nad nas prišel tisti zvarek od "nevihte". :icon_wink:

blazek

Daj stisni kako fotko, march. Tle je toča zagarantirana, pa že kakšen wallcloud ali pa shelfcloud. :drool:

Najrajš bi šu zdele domov, ker se tale celica pomika v smeri Novega mesta. Razen če ji ne bo prej sape zmanjkalo.

Duzek

Na tej sliki zgleda da nekaj trdega pada

In na koncu bo padal sneg, kot že pred tisoč let.

http://bohinjska-bistrica.zevs.si

blazek

Pri TgT-ju v Slovenskih Konjicah je padlo že 23mm dežja (vir:pregled vremesnkih postaj).

indijanc

v ljubljani prvi konkretnejši bliski...eh bom jst kr ugasnu računalnik da ne bom brez njega ostal... :surprised:

grizli

Pri nas je začelo grmeti, drugače pa oblačno

-temperatura 20.8°C - Tmax 30.0°C
-tlak 1013hPa
-veter spremenjive smeri okoli 5km/h

lpP
grizli ma vas rad

Mamut

Nevihta ki nas je popoldne prešla z treskanjem in grmenjem je bilo v parih minutah mimo in je pustila 1,6 mm dežja toče ni bilo. :icon_biggrin: :icon_wink:

Potem sem se moral odpeljati v Domžale in ko sem se peljal mimo Šmarce je bilo vse pod vodo. Tam ima eden tudi postajo in sem prebral da je v tisti nevihti padlo 16,5 mm dežja , torej desetkrat več kot pa pri meni. :icon_eek: :icon_eek: :icon_eek:

Pri vračanju iz Domžal pa je bilo lepo videti kako ploha zliva vodo direkt iz neba točno na Brnik in okolico. :icon_eek: :icon_wink: :clap:

Trenutno vreme v Nevljah

pretežno oblačno

temp. +19,5 C danes max. +30,3 C :icon_eek: :icon_eek: :icon_eek:

1013,7 hPa

84 % vlage

veter SV 3,2 km/h

vidljivost zelo dobra :icon_wink:

Upam da je strel in pokanja za danes dovolj :icon_confused: :icon_biggrin: :wavey:

IceMan

Off topic.

a mi kdo pove kako najlažje prilimam radarsko sliko čez google earth. Sem enkrat že mel link pa sem samo klikinl en file pa je blo.  sedaj pa nimam pojma kako  :icon_cry:

lp

ŠTROMAR

Zagrmelo in vsul se je dež pri 21,8 stopinjah. Morda pa bo le kaj zalilo?
Koseze /vreme.zajcek.org/koseze/
Gradišče /vreme.zajcek.org/gradisce/
KG /vreme.zajcek.org/krgora/

march

Nevihta se pomika čez Celje in Kozjansko proti jugu, bomo videli kaj bo pustila na postaji Laško/Lahomšek..

Lp, March

indijanc

ljubljana-bežigrad nekakšna ploha in malo grmenja, še za izklopit iz elektrike aparature ni bilo dovolj...nekako razočaran... :surprised:

jest24

Lj-vrhovci. Konkretno bliska in močno dežuje

march

Čez Kozjansko se dogaja, naš radar pa je ostal spet brez aktualnih podatkov.. :icon_question:

Lp, March