ZEVS Forum

Trenutno vreme (1.2.2008 - 15.2.2008)

Začel/a Mamut, 01. Februar 2008, 06:02:22

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

markokorosec.net

Citat od: matejček dne 02. Februar 2008, 14:22:25Mislim, da se na SV že začenja. VP Sladki vrh, S od Maribora: padec za 3 stopinje v zadnje pol ure.... :icon_wink:

Tako je, ravno sm hotel napisat, da se je končno začelo dogajat na SV. Ohladitev je od SSV zajela Goričko in čez Slov. Gorice prodira sedaj že prek Maribora proti JJZ. Super bo! :buttrock:

Tule 16mm in dežuje...

@ odgovor CB-ju spodaj, da ne nabijam postov... tole so predfrontalne padavine na JZ vetru, sedaj pa bo klin hladnega zraka pomagal, da se bo ta topel JZ narival nanj, zato se padavine okrepijo. Verjemi da se bodo, saj drugam zrak ne more kot se dvignit, če ga fronta pri tleh prisilno dviga :icon_wink:

Cumulonimbus

zdaj bo verjetno sledila hitra ohladitev, kajti tudi vetrovne karte kažejo na obrat vetra okoli 15h :icon_arrow: tak da fantje nič obupat, vse gre tako kot mora, sam nevem kje so tiste padavine, ki naj bi se okrepile :icon_question: niti oblačnost ni več toliko debela nvm...

pri meni rahlo dežuje, T= 5.°C :icon_wink:

lp

lp
Član ZEVS :)

snowflake

ravnokar sem videl, da tudi na startu legend v KG sneži, medtem ko v cilju še dežuje

počasi se ohlaja tudi pri nas
Snow4All!

boskec

Sedaj piha močan severni veter, rahlo rosi, temperatura močno pada, vlaga raste........ :clap:

ŽUPMART

Temp že kakšni 2h 6,6 °C. A je kaj zaštekalo? :icon_surprised:

kire

Končno so se padavine okrepile.
Sedaj naj se samo še ohladi in veselica se bo začela.
Vreme je bilo, je, ter vedno bo.
LP. kire

boskec

Citat od: ŽUPMART dne 02. Februar 2008, 14:52:35
Temp že kakšni 2h 6,6 °C. A je kaj zaštekalo? :icon_surprised:
Niste še na vrsti, še kako urco pa bo šlo dol....
Pri nas v 50 minutah iz 10.4 na 7.2 C

jaka

tudi tukaj 6.6°C in rahlo pada, dežuje

Pihe

+2,0 in temp.še pada. Med dežjem posamezne snežinke.In ko bodo najbolj primerne razmere, bo začela pri meni burja pihat.To, da na Štajerskem že vleče SV in temperatura pada, mi ne daje več upanja za sneg. :shrug:
Dosedaj 17,8 litrov, rainrate pa max do 3,4 mm/h kar je premalo da bi snega prineslo nižje. :icon_arrow:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

jozo

V M.Soboti rahlo dežuje, temperatura pa močno pada. Trenutno je 6 stopinj, pihati je pa začel severni veter.Upam, da dobimo nekaj snega.

lp

ŽUPMART

Citat od: Pihe dne 02. Februar 2008, 14:58:42
+2,0 in temp.še pada. Med dežjem posamezne snežinke.In ko bodo najbolj primerne razmere, bo začela pri meni burja pihat.To, da na Štajerskem že vleče SV in temperatura pada, mi ne daje več upanja za sneg. :shrug:

Treba je povdarit, da to govoriš za bovško dolino.  :icon_smile:

tesovnik

podatki iz Nove Štifte:

temperatura: 5,1°C
vlažnost zraka: 93%
zračni pritisk: 1013hPa
veter se je že obrnil v pravo smer!

tule padlo do sedaj 12mm dežja in še dežuje, na bližnjih hribih se vidi kako se meja sneženja počsi spušča.

Rock&roll se začenja- nabijanje psotov :icon_wink: :clap:

lp tesovnik

Rotty

Citat od: jozo dne 02. Februar 2008, 15:00:39
V M.Soboti rahlo dežuje, temperatura pa močno pada. Trenutno je 6 stopinj, pihati je pa začel severni veter.Upam, da dobimo nekaj snega.

lp

Jaz sem se pa ravno zasekiral, ker na ARSO še vedno piše 10°C  :icon_biggrin:
Podarjenemu snegu se ne gleda v višino :icon_wink:

kasač

Pri nas rahlo dežuje, temperatura pada trenutno 5,8C.

mihav

Lp :suspicious:
Kaj naj rečem...v eni temi sem se prehitro zagovoril in seda je stanje obrača. Pihati ja začel SE veter.
T=6.1°C pred 2 min je bila 6.7°C
RH=74%
P=1013.7hPa
Pogle proti Pohorju in Uršlji Gori mi namiguje da je začelo snežiti zaradi beline ki se vidi skozi :clap:
Global warming is a lie;)