ZEVS Forum

Portal ponovno

Začel/a Vreme, 22. December 2007, 21:05:18

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Vreme

Nema veze to, bi moralo samo spremenit  :icon_question:

paradolf

Vidim Maverick da si začel z kopiranjem prispevkov iz foruma(Vremenska napoved-splošna debata) na portal.  :icon_exclaim:
Upam da si vsaj vprašal Astro če lahko :icon_question:
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

Vreme

Citat od: paradolf dne 11. Januar 2008, 06:59:52
Vidim Maverick da si začel z kopiranjem prispevkov iz foruma(Vremenska napoved-splošna debata) na portal.  :icon_exclaim:
Upam da si vsaj vprašal Astro če lahko :icon_question:

Njegove napovedi sem že tudi sam kopiral v preteklosti na portal, seveda z njegovim dovoljenjem! Zato sem tudi umaknil na portalu ime avtorja, da ne bi prihajalo do nejasnosti. Saj delamo mar vsi za isto stvar, mer ne??

piskec

Mnogo bolje je imeti svoje, lastne, vsebine, kot pa članke zbrane iz revij.

Pri tem pa res vse naprošam, da vedno prej pridobijo dovoljenje od človeka, ki je prispevek spisal!

Čeprav vsi delamo za isto stvar, so take stvari občutljive in hitro pride do nepopravljivih zamer.  :shrug:

Vreme

Maverick vidim, da pridno pišeš na portalu. ne pozabi pa na velikost slik:

Če so večje namreč premakne portal v desno in tako ni pregleden. Zaenkrat sem ti jaz popravil velikost slik, drugič pa pazi in jo po potrebi spremeni!

Pihe

Citat od: MaVeRiCk dne 24. Januar 2008, 17:59:39
Pravkar sem opazil, da ko objavim članek na portalu, manjkajo nekatere črke, sedaj ne vem katere vse, vem da ni č-ja, npr. namesto četrtek napiše []etrtek :icon_question: :shrug:

Prvo si poglej na svoji tipkovnici, kateri jezik imaš nastavljen.Lahko si pomotoma prešaltal iz SL v EN. :icon_arrow:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

polo

Citat od: MaVeRiCk dne 24. Januar 2008, 18:07:47
Ne, ne, to je nekaj na portalu narobe, saj ko tipkam se mi črka č prikaže, tam ne prikaže, ko je objava, takole, npr. četrtek, 24 januar 2008(to more bit nekaj narobe v privzetih nastavitvah portala) :icon_arrow:

Meni vse deluje ok!
Ne vidim nobenih čudnih znakov pa sem parkrat pogledal.

Zakaj zaboga slike davaš v Word?   Nič se ne vidi!

H2o

Meni tudi ne delajo č-ji pri datumih(v Firefox, IE):

@Maverick: prihrani nam cas in limaj slike, ne .doc dokumentov. Predstavljaj si vse slike na spletnih straneh v .doc-u.  :icon_haha: Le kdo bi jih gledal.. :icon_question:

TgT

hrošč

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.

Kaj se dogaja s forumom?

Astra

Citat od: hrošč dne 25. Januar 2008, 09:35:51
Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.

Kaj se dogaja s forumom?

Dejansko se je nekaj hudo sesulo na tem forumu. Upam, da tole administratorji popravijo čim prej.  :icon_redface:

VP Komenda - http://komenda.zevs.si       |      VP Vrhnika - http://vrhnika.zevs.si

urša

Citat od: Astra dne 25. Januar 2008, 10:26:35
Dejansko se je nekaj hudo sesulo na tem forumu. Upam, da tole administratorji popravijo čim prej.  :icon_redface:

Bom pogledal kaj se da narediti :icon_question:
Saj pol stvari manjka...

urša

Kar je bilo v moji moči sem obnovil.Če kaj manjka pa ne vem.?
Bo vsaj URŠA spet lahko vsega kriv :icon_haha:

ablak

URŠA, hvala za ažurno urgiranje. :icon_wink:

Lp

paradolf

Zgleda vredu.
Hvala Urša. :icon_wink:

Upam seveda je bilo tole zaradi višje sile  :icon_confused:
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2